Ads 468x60px

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΚΥΠΡΙΝΟΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 0

Λίγο ο αέρας, λίγο ο άσχημος αγωνιστικός χώρος και το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Μέτριο ποδόσφαιρο, βαθιές μπαλιές με τη σχετική αναστάτωση που προκαλούν αυτές, άσχημα κοντρόλ, πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και λιγοστές ευκαιρίες συνθέτουν  την εικόνα του σημερινού αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς κακό ενώ στο δεύτερο οι ομάδες πάτησαν τη μπάλα και την  κυκλοφόρησαν καλύτερα.
Και κει που το 0 - 0 φαινόταν απολύτως δίκαιο στα τελευταία λεπτά (76΄, 85΄ και 86΄) ο Ορέστης με τους Μπακιρτζή και Παγωνίδη, λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη καθώς στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Κυπρίνου (Τάσος Φιλιππίδης), έδειξε την κλάση του αποσοβώντας την επίτευξη τέρματος.
Στο 5΄ των καθυστερήσεων (κρατήθηκαν 6΄) απειλήθηκε σύρραξη (ευτυχώς κάποιοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους)  μεταξύ των ποδοσφαιριστών όταν ο Χρήστος Πετρόπουλος, που πριν λίγο είχε μπει ως αλλαγή για τον Ορέστη, έκανε ένα σκληρό και συνεπώς αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να αντικρίσει απ' ευθείας την κόκκινη κάρτα.
Η διαιτησία των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Γεωργακούδη και Τερζόπουλου πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Χριστοφορίδης, Χατζημιχάλης Αρ., Χατζημιχάλης Κ., Αλεξακούδης Γ., Βλασίδης (59΄ Νένογλου), Μπακιρτζής, Παπαζήσης, Παγωνίδης (89΄ Πετρόπουλος).