Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ/ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ 1 - 0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παρά το ότι ο Παναγιώτης Οτέμπερης ήταν θεατής του αγώνα και  παρά το ότι χαραμίσθηκαν από επιπολαιότητα πολλές ευκαιρίες για γκολ, ο Ορέστης τελικά προκρίθηκε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου αφού επιβλήθηκε της Ένωσης Κυανής /Ασβεστάδων με το φτωχό 1 - 0. Ο ποδοσφαιριστής που έμελλε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ήταν και πάλι ο Δημήτρης Παπαθανασίου (το είχε κάνει και στον αγώνα του πρωταθλήματος στην έδρα της ίδιας ομάδας), όταν στο 87΄του αγώνα μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα της Ένωσης (είχε στο ενεργητικό του πολλές σωτήριες επεμβάσεις). Νωρίτερα στο 86΄ο Κώστας Μπακιρτζής είχε σουτ που μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα (περιέργως η στολή του ήταν ίδια μ' αυτή του Ορέστη) χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της Ένωσης και ξαναγύρισε στην αγκαλιά του.
Στο 11΄ του αγώνα ακυρώθηκε ως οφ - σάϊντ γκολ του Δημήτρη Παπαθανασίου. Για την ορθότητα της απόφασης δεν μπορούμε να έχουμε άποψη.
Η Ένωση φιλότιμα και σε αθλητικά πλαίσια προσπάθησε να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών της.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Σκίνδρη και Δαλαμπούρα χωρίς προβλήματα.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Αλεξακούδης Γ., Χατζημιχάλης Α., Χατζημιχάλης Κ., Γιόντης, Παπαζήσης (78΄ Βλασίδης), Μπακιρτζής, Παπαθανασίου, Παγωνίδης (89΄ Αλεξακούδης Π.).
Στον ημιτελικό που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (25/2/2015) ο Ορέστης στο Νεοχώρι θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (που προκρίθηκε με 4 - 0 επί των Μεταξάδων) για μια θέση στον τελικό του Έβρου.