Ads 468x60px

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ


Στην έδρα του ο Ορέστης, φορώντας την κόκκινη στολή (;), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ηττήθηκε από τη Θράκη Φερών με σκορ 2 – 1. Δεν είναι τόσο η ήττα, η οποία μας πικραίνει (από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο στο φετινό πρωτάθλημα) , όσο το ότι έσπασε μια παράδοση  από τις απαρχές της ύπαρξης της ομάδας μας μειώνοντας το γόητρό της. Σε σύνολο  10 αγώνων (αυτούς έχουμε καταγεγραμμένους) με τη Θράκη είχαμε 10 νίκες .  Σε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι  τη νίκη πήρε η Θράκη  αφού στάθηκε τυχερή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γαλλή,  δυο φορές με δυο τελικές όλες κι όλες εντός εστίας. Η ομάδα των Φερών διακρίθηκε κυρίως για το πάθος της.
Απ’ την πλευρά του ο Ορέστης είχε μια φλύαρη υπεροχή, με τη μπάλα να χάνεται μερικές φορές αλλά οι ευκαιρίες να είναι πολύ λίγες.  Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 28΄ με τον Δημήτρη Δαρβούδη αλλά ισοφαρίστηκε στο 78΄ και δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 88΄. Η Θράκη από το 74΄ έπαιξε με 10 παίκτες λόγω επίδειξης από το διαιτητή κόκκινης κάρτας.
Η αποβολή πείσμωσε περισσότερο την φιλοξενούμενη, η οποία διπλασίασε το πάθος της και πήρε τη νίκη.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Παλαιοπάνη και Φιλιππίδη, άφησε παραπονούμενες και τις δυο ομάδες.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης (89΄ Γκαλογιάν, Τσουκάρης, Πετρόπουλος Χρ., Κοτζά, Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης, Θεμελής, Δαρβούδης, Βλάχος, Σιγρέκης (80΄ Νάκου).