Ads 468x60px

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1 - 1

Μπροστά σε 200 τουλάχιστον θεατές και μετά από ένα ωραίο παιχνίδι ο Ορέστης και ο Ιπποκράτης ήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1. Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα ο Ορέστης άξιζε να πάρει τη νίκη κυρίως από την πολύ καλή εμφάνισή του στο Β΄ ημίχρονο όταν και είχε κλείσει τον Ιπποκράτη στα καρέ του, αλλά η ατυχία, η αστοχία και η πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα του Ιπποκράτη δεν το επέτρεψαν. Βέβαια και ο Ιπποκράτης στο πρώτο ημίχρονο κυρίως που ήταν πολύ καλός είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Παρά το καλό του παιχνίδι όμως χρειάστηκε ένα χοντρό λάθος της άμυνας του Ορέστη (πάρε - βάλε) για να προηγηθεί (17΄).
Η πίεση του Ορέστη στο Β΄ημίχρονο  καρποφόρησε στο 76΄ όταν μετά από  εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Δημήτρη Τσουκάρη από δεξιά, σούταρε ο Δημήτρης Τσομπανούδης απέκρουσε ο τερματοφύλακας  και ο Ερρίκος Μπακογιάννης  εκμεταλλευόμενος την απόκρουση με κοντινή προβολή ισοφάρισε.
Η διαιτησία των κ.κ. Βασιλόπουλου, Ουζουνίδη και Κεσσούδη ήταν αρκετά καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Κοτζά, Τσουκάρης (89΄ Ντουμανάκης), Θεμελής, Πετρόπουλος Χρ., Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης, Πετρόπουλος Κυρ. (61΄ Καρασμανάκης), Δαρβούδης, Τσομπανούδης, Σιγρέκης (72΄ Γκαλογιάν).
 
Ο σκόρερ :