Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ 3 - 1

Για το θεσμό του Κυπέλλου σήμερα στο Δημοτικό μας γήπεδο ο Ορέστης (με κόκκινες στολές) επικράτησε σχετικά δύσκολα του πολύ καλά στημένου Ηρακλή Σαγήνης  με σκορ 3 - 1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν η συμμετοχή και με τις δύο ομάδες πολλών νεαρών, οι οποίοι σίγουρα θα είναι το αύριο του ποδοσφαίρου της περιοχής μας καθώς και το αθλητικό πνεύμα που επικρατούσε.
Ο Ορέστης παρά το ότι είχε την πλήρη υπεροχή στον αγώνα εν τούτοις ήταν φλύαρος κυρίως στο Α΄ ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην είναι επικίνδυνος και να έχει μόνο 2 - 3 καλές ευκαιρίες. Στο ημίχρονο αυτό ο Ηρακλής αρκέστηκε σε 2 - 3 αντεπιθέσεις, σε μια εκ των οποίων ευτύχησε να σκοράρει με πολύ όμορφο τρόπο με τον αρχηγό του.
Στο Β΄ημίχρονο ο Ηρακλής είχε εντελώς παθητικό ρόλο και η ασφυκτική υπεροχή του Ορέστη καρποφόρησε τρεις φορές ενώ είχε στο ενεργητικό του και άλλες πολλές ευκαιρίες, τις περισσότερες εκ των οποίων αποσόβησε ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ δύο πολύ όμορφα τέρματα του Ορέστη.
Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι : Δημήτρης Δαρβούδης στο 66΄ με ψιλοκρεμαστό σουτ και ο Ερρίκος Μπακογιάννης με ωραίο σουτ στο 73΄ και με πέναλτι στο 90΄. Το πέναλτι κέρδισε ο Χρήστος Σιγρέκης.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Καλαϊτζίδη και Τρύπη δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Σύνθεση Ορέστη :  Χρηστούδης, Λουλούδης, Δημητριάδης, Θεμελής, Πετρόπουλος Χρ., Πετρόπουλος Στέφ. (16΄ λ. τρ. Πετρόπουλος Κυρ.), Μπακογιάννης, Νάκου (65΄ Γεωργακίεφ), Βλάχος (45΄ Δαρβούδης), Ντουμανάκης (52΄ Παπαζήσης), Σιγρέκης.
Οι σκόρερ :