Ads 468x60px

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. 4 - 1

Αφού ξεπέρασε ανώδυνα το πρώτο 15λεπτο, στο οποίο ο Εθνικός έπαιξε πού καλά και δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες,  ο Ορέστης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εύκολα σχετικά πήρε τη νίκη με σκορ 4 - 1. Προς το τέλος του αγώνα, αν και στο 47΄ έχασε πέναλτι (στο οριζόντιο δοκάρι) ο Εθνικός ξαναπίεσε, είχε μερικές καλές ευκαιρίες τις οποίες εξουδετέρωσε ο Κώστας Γαλλής, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει στο 73΄ το γκολ της τιμής. Ο Ορέστης αν και δεν ξεκίνησε καλά στη συνέχεια βρήκε έναν πολύ καλό ρυθμό, τον επέβαλε, σκόραρε 4 φορές, είχε δοκάρι και πολλές άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ παρά την πίεση του Εθνικού προς το τέλος.
Τα τέρματά του σημείωσαν :  ο Δημήτρης Τσομπανούδης  (18΄ από κοντά όταν ο τερματοφύλακας έχασε τη μπάλα από τα χέρια του) και με χατ-τρικ ο Ερρίκος Μπακογιάννης (19΄ με κεφαλιά, 22΄ με προβολή μετά από αποτυχημένο πέναλτι του Δημήτρη Τσομπανούδη και 45'+ του Α΄ημιχρόνου με πέναλτι). Στο 52΄ σε ωραία προσπάθεια του Αντώνη Βλάχου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών τόσο από τον Ορέστη όσο και από τον Εθνικό.
Να επισημάνουμε επίσης και το ρεκόρ που σημειώθηκε από τον Ορέστη να επιτύχει σε 4΄ και 21΄΄  τρία γκολ. Ίσως να είναι μοναδικό στα χρονικά τουλάχιστον του Έβρου.
Η διαιτησία των κ.κ.  Σουβαρά, Κεσσούδη και Χρηστίδου ήταν άριστη. Σωστά δόθηκαν τα 3 πέναλτι.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης, Παπαζήσης, Χριστακίεφ, Πετρόπουλος Χρ. (31΄ λ. τρ. Πετρόπουλος Κυρ., 45΄ λ. τρ. Σιγρέκης), Θεμελής, Μπακογιάννης, Νάκου, Βλάχος (84΄ λ. τρ. Φυδανίδης), Τσομπανούδης (65΄ Ντουμανάκης), Δαρβούδης.
Οι σκόρερ :