Ads 468x60px

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 3 - 0 (1 - 0)

Παρουσία  300 περίπου  φιλάθλων  ένας πολύ καλός Ορέστης, παίζοντας έξοχο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, πήρε δίκαια τον αγώνα με τον Ιπποκράτη με σκορ 3 - 0.  Παρά το ότι στο Α΄ημίχρονο κινδύνευσε ελάχιστα έως καθόλου, και είχε την υπεροχή, εντούτοις  έμεινε στο φτωχό 1 - 0, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τουλάχιστον πέντε μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει ή να αυξήσει το σκορ. Αιτία και η αστοχία αλλά και θαυμάσιες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 9΄ μάλιστα ο Δημήτρης Δαρβούδης  με  σουτ από την μικρή περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ιπποκράτη. Στο Β΄ημίχρονο ο Ορέστης είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες να γράψει νωρίτερα το 3 - 0 και άλλη μία να κάνει το 4 - 0. Η μοναδική ευκαιρία να σκοράρει ο Ιπποκράτης χάθηκε στο 69΄ και ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 3 - 0 όταν επιθετικός της ομάδας βγήκε τετ α τετ στον Κώστα Γαλλή αλλά πλάσαρε άουτ. Το τελευταίο 20λεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς ο ρυθμός των ομάδων έπεσε.
Τα πολύ όμορφα γκολ πέτυχαν οι : Χρύσανθος Μεμούρης στο 15΄ με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή (1 - 0) και στο 48΄ με έξυπνο ψιλοκρεμαστό πλασέ (2 - 0)  και ο Ανέστης Παπαγιαννίδης με ωραίο σουτ από πλάγια στο 56΄.
Από τα όμορφα στιγμιότυπα του αγώνα ήταν και όταν, κατά την είσοδό τους οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, συνοδεύτηκαν από μικρά παιδιά της Ακαδημίας Ορέστη κατά τα πρότυπα του τσάμπιονς λιγκ. Θαυμάσια ιδέα και καλό είναι να επαναληφθεί.
Η διαιτησία των κ.κ. Κυριαζίδη, Παλαιοπάνη και Τζίκα πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη :  Γαλλής, Στεφανίδης (6΄ λόγω τραυματισμού Καστρινός), Κιτσικούδης, Πετρόπουλος, Γενηκομσίου, Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Βουδούρης, Πασχαλίδης (46΄ Τρανόπουλος), Μεμούρης, Δαρβούδης (69΄ Οτέμπερης Ηλ.).

Οι σκόρερ :