Ads 468x60px

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 3 - 5

Στο γήπεδο τησ Οινόης πραγματοποιήθηκε σήμερα 8/10/2016 ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων των ομάδων  Ορέστη και Αδριανούπολης. Το παιχνίδι, που ήταν ρεβανς του αγώνα που έγινε στην Αδριανούπολη πριν λίγο καιρό (σκορ 6 - 6) ήταν πολύ όμορφο, συναρπαστικό, με πολλά γκολ και αυτό και με πάρα πολλές φάσεις. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αδριανούπολης με σκορ 5 - 3. Εντυπωσιακό στοιχείο του αγώνα ήταν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Ορέστη (απ' αυτές που λέμε δεν χάνονται). Το σκορ άνοιξε ο Ορέστης με ατομική προσπάθεια του Κώστα Γκεργκίδη στο 20΄. Ισοφάρισαν οι Τούρκοι στο 32΄ και προηγήθηκαν με 1 - 2 στο 38΄. Στο 40΄ με πέναλτι ο Δημήτρης Λυμπερίδης έγραψε το 2 - 2. Δύο απανωτά γκολ των φιλοξενουμένων στο 59΄και στο 64΄ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2 - 4. Ο Παναγιώτης Κοσπαντσίδης με σουτ στο 77΄ μείωσε 3 - 4 αλλά στο 88΄ έγινε το 3 - 5.
Πριν τον αγώνα οι ομάδες βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και αντάλλαξαν λάβαρα. Τον αγώνα ακολούθησε γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας.
Για τον Ορέστη έπαιξαν οι : Θεοδωρίδης, Ντουμανάκης, Μποζατζίδης Γ., Ναλμπάντης, Λυμπερίδης, Κοσπαντσίδης, Φυδανάκης, Αλεξακούδης Β., Γκεργκίδης, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Μαυρίδης, Γιατσίδης, Παρασχούδης, Μήτρογλου, Ζησίδης, Αποστολακούδης, Γκαϊντατζής, Λαμπίδης και Χρηστούδης.