Ads 468x60px

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ο ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ



Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί σημαντική αθλητική εκδήλωση με διοργανωτή το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας και με θέμα "Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης το εμβληματικό δίδυμο του ελληνικού ποδοσφαίρου". Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι και οι ίδιοι ως ομιλητές ενώ παρών ως ομιλητής θα είναι και ο δικός μας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Αλαβάντας (ως γνωστόν κατάγεται από τον Κριό του Τριγώνου). Επίσης θα μιλήσει και ο Νίκος Βαφειάδης (γραμματέας του Δημοτικου Συμβουλίου Αθηναίων).
Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης και ο πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ κ. Αλέξανδρος Μπαρμπούδης.
Παρακάτω φωτογραφίες από τον αγώνα μεταξύ του Ορέστη και της ομάδας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), στην οποία συμμετείχαν και οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της πόλης μας την Πρωτομαγιά του 1984, προς τιμήν ποδοσφαιριστού μας, ο οποίος λόγω σοβαρού τραυματισμού αποσύρθηκε νωρίς από το ποδόσφαιρο. Για την ιστορία στον αγώνα αυτό είχε νικήσει η ομάδα του ΠΣΑΠ με σκορ 1 - 0. Σκόρερ, ποιός άλλος ; ο "Ψηλός" Αντώνης Αντωνιάδης με κεφαλιά. Τη σέντρα φυσικά έκανε ο "Στρατηγός" Μίμης Δομάζος (η πληροφόρηση από το Βάγιο).
Με τον Ορέστη αγωνίστηκαν οι :  Σουμπέκας Γ., Βαρσαμίδης Αγαθ., Μποζατζίδης Απ., Μηντσούδης Π., Μίχος Στέφ.,  Λυμπερίδης Δ., Αλεξακούδης Αντ., Χρυσαφίδης Κ., Μπιμπισίδης Ευάγγ., Μαλασίδης Αθ., Μάτσιος Στέφ., Πουρζιτίδης Μόσχ., Μετζιδιές Αρ., Χάψαλης Χρ., Αλεξακούδης Βάγιος, Κουγιανός Νώντας.