Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Την Κυριακή  2 Οκτωβρίου  2016 και ώρα 4.30 μ.μ.  ξεκινά το Πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας Έβρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο  2016 - 2017. Δεδομένου ότι ο ένας και μοναδικός όμιλος της κατηγορίας αυτής απαρτίζεται από πολλές ιστορικές ομάδες (ονόματα στο χώρο) αναμένεται λίαν συναρπαστικό, με το επίπεδο ανεβασμένο και χωρίς φαβορί για τον τίτλο γιατί όπως φαίνεται αυτός θα διεκδικηθεί από 4 - 5 ομάδες. Ως γνωστόν το ότι ο πρωταθλητής θα ανέλθει απ' ευθείας στη Γ΄ Εθνική χωρίς να μεσολαβήσουν αγώνες μπαράζ είναι μεγάλο δέλεαρ για τις περισσότερες ομάδες.. Ο Εθνικός Αλεξ/πολης, ο Ορέστης, το Άλεξ, η Α.Ε. Διδ/χου, ο Έβρος Σουφλίου, ο Ακρίτας Ν. Βύσσας,  η Θράκη Φερρών, ο Άρδας Καστανεών, η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, ο Ποντιακός Αλεξ/πολης, ο Ατρόμητος Ασπρονερίου και  ο Ιπποκράτης Αλεξ/πολης είναι οι Σύλλογοι (και συνεπώς οι ομάδες) που μπαίνουν σε ένα νέο "Μαραθώνιο" με άκρως αμφίρροπη έκβαση.
Η ομάδα μας, ο Ορέστης, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της παρουσιάζεται έτοιμη για το ξεκίνημα, αγωνίζεται στην έδρα της με τον Ιπποκράτη Αλεξ/πολης και θα πρέπει στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού μας Σταδίου  την Κυριακή να δείξει έμπρακτα την ετοιμότητα αυτή.
Η όλη λειτουργία της, η Διοίκηση,  η προπονητική ομάδα, οι προσεγμένες μεταγραφές, η σωστή προετοιμασία και η πολύ καλή εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια  μας κάνουν αισιόδοξους για τη φετεινή πορεία. Μακάρι να ευοδοθούν  οι προσδοκίες όλων των συντελεστών της λειτουργίας της (Διοικούντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων) να δούμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια και γιορτάζοντας του χρόνου τα 90 χρόνια της ζωής της (ιδρύθηκε το 1927) ως κερασάκι στην τούρτα γενεθλίων της να φαντάζει η αλλαγή κατηγορίας της.
Εμείς οι φίλοι του Ορέστη και εν γένει φίλοι του ποδοσφαίρου της περιοχής θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή της ομάδας και ηθικά με την παρουσία μας σε κάθε της αγώνα εντός και εκτός έδρας αλλά και οικονομικά πληρώνοντας το εισιτήριο του αγώνα, αγοράζοντας κάρτα διαρκείας ή ανταποκρινόμενοι σε κάθε κάλεσμα της Διοίκησης. Την ιδιότητά μας ως "προπονητές ή διαιτητές" της κερκίδας, ας την αφήνουμε στο σπίτι. 
Να μη ξεχνάμε ότι το όφελος από την άνοδο της ομάδας θα είναι πολλαπλό  και για την πόλη και για εμάς όλους.  Έτσι κοντά της και στα εύκολα και στα δύσκολα. Μακάρι να κυλήσουν όλα εύκολα.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν και την Κυριακή με τη νίκη !
Προϊστορία: Μόνο πέρισι παίξαμε με τον Ιπποκράτη στην έδρα μας και το ματς έληξε ισόπαλο (1 - 1).
Διαιτησία : Κυριαζίδης, Παλαιοπάνης και Τσίκας.
Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής :