Ads 468x60px

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Έφθασε στο τέλος της σήμερα (18η  αγωνιστική) η κανονική διάρκεια του τοπικού πρωταθλήματος Έβρου.
-Οι δυο πρώτες Ομάδες του Βορρά (Ορέστης και Διδ/χο) θα συμμετάσχουν στα play off και μαζί με τις δύο πρώτες του Νότου (Εθνικός και Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου) θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του Νομού Έβρου, ο οποίος πρωταθλητής στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των Ενώσεων Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας για να αναδειχθεί η Ομάδα που θα ανεβεί στην παραπάνω κατηγορία (Γ΄Εθνική). Οι δύο πρωταθλητές, Ορέστης και Εθνικός θα ξεκινήσουν  τα play off με +3 βαθμούς.
-Οι τρεις επόμενες Ομάδες,  Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων, Καστανιές και Ρίζια (στην ισοβαθμία τους με Καρωτή και Νεοχώρι υπερτερούν καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια συγκέντρωσαν 6 βαθμούς ενώ αντίστοιχα η Καρωτή συγκέντρωσε 5 και το Νεοχώρι 3) παραμένουν στην κατηγορία χωρίς να έχουν επί πλέον αγώνες.
-Οι τέσσερις επόμενες, Καρωτή, Νεοχώρι, Ασπρονέρι και Βύσσα θα συμμετάσχουν στα play aout κρατώντας τη βαθμολογία τους. Η τελευταία μετά τους αγώνες θα υποβιβασθεί στη Β΄ κατηγορία.
- Η  τελευταία Ομάδα (Σιτοχώρι -αδικείται από τη θέση του-) υποβιβάζεται απ' ευθείας στη Β΄ κατηγορία.
 Στα αξιοσημείωτα του πρωταθλήματος είναι ότι για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Ορέστης τερμάτισε αήττητος (είχε ξανασυμβεί και την περίοδο 1980 - 1981). Επίσης για πρώτη φορά στην έδρα του δεν δέχθηκε γκολ.
Τα σημερινά αποτελέσματα :








Η τελική Βαθμολογία :



















Συνολικά αποτελέσματα :