Ads 468x60px

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 3 - 0

Λόγω απουσίας μου (στη Θεσ/νίκη) δεν έχω άποψη  για το παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Αλεξ/πολη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομάδα μας κακή για άλλη μια φορά
ή δεν κατέβηκε στο γήπεδο ποτέ (γιατί ;) ή νικήθηκε κατά κράτος από τον πολύ καλό Εθνικό (και πάλι γιατί;).
Εν πάσει περιπτώσει άμεσα πρέπει να μαζευτούν τα κομμάτια μας αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας. Τίποτε δεν χάθηκε ακόμη. Αν προλάβουμε να διορθώσουμε την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε ξεφύγει από ασφυκτικές καταστάσεις. Δεν μπορεί η πρώτη επίθεση του Νομού να έχει ξεχάσει τί είναι το γκολ και η καλύτερη άμυνα να τα δέχεται αντιθέτως πανεύκολα.
Κάποιος να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στην Ομάδα. Όσο ακόμη υπάρχει ελπίδα.
Δεν μπορεί ο Εθνικός (δεν το λέω για να τον μειώσω) να μας βάζει τρία γκολ, να χάνει πέναλτι (χάρη στην ικανότητα του Οτέμπερη βέβαια), να έχει και δοκάρι και μεις ούτε μία ευκαιρία !
 Για την ιστορία, τα γκολ μπήκαν στο  9΄, 16΄ και 80΄. Η φάση του πέναλτι, το οποίο απέκρουσε με ωραία προσπάθεια ο Οτέμπερης έγινε στο 71΄, ενώ το δοκάρι ήταν στο 81΄.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κιολές, Καραγιάννης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Δοϊνούδης (78΄ Κουτσούκης), Πετρόπουλος Κυρ. (67΄ Μεμέτογλου), Λόλακας, Στέρεβ, Ρουσσίδης.
Στον άλλο αγώνα η Ένωση Άνθειας / Αρίστεινου επικράτησε 3 - 1 του Διδ/χου μέσα στο Διδ/χο.
Βατερλώ για τους Βόρειους λοιπόν.
Και μόνο αυτό το γεγονός  (το στραπάτσο του Βορρά και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα) πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους σχετικά με τη διεξαγωγή στον Έβρο υποτιμημένου ποδοσφαίρου και σε δύο ομίλους ή ανταγωνιστικού  σε έναν όμιλο.΄Έτσι αναβαθμίζουμε το ποδόσφαιρό μας ;  Έχουμε πρωτάθλημα για να περνάει ο καιρός ή θέλουμε να αναδείξουμε ποδ/στές και Συλλόγους ώστε να ανταγωνίζονται στο επίπεδο των άλλων Νομών, που "κατά σύμπτωση" όλων είναι ανώτερο απ' του δικού μας. Εδώ φαίνεται η διαφορά μεταξύ Βορρά και Νότου και εντός του Νομού μας.
Η δικαιολογία για τις αποστάσεις και τα κόστη των μετακινήσεων είναι φτηνή για τη σοβαρότητα του θέματος. Αν δεν μπορεί να διοργανωθεί έτσι το πρωτάθλημα να το πάρουμε απόφαση ότι  θα τελειώσουν  οι ρομαντικοί και ιδεολόγοι που ακόμα θυσιάζονται πολύπλευρα προσπαθώντας να  κρατήσουν τους Συλλόγους που έχουν στόχους ή είναι "καταδικασμένοι" να  πρωταγωνιστούν και σύντομα το ανώτερο επίπεδο του πρωταθλήματός μας θα είναι αυτό της Β΄κατηγορίας.
Η βαθμολογία :