Ads 468x60px

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ - ΟΡΕΣΤΗΣ 2 - 5

Ένας καταπληκτικός Ορέστης, παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα φανταστικά, έφυγε νικητής από το γήπεδο της Άνθειας με το εμφατικό 5 - 2. Δεν είναι τόσο το σκορ όσο η εμφάνιση, που όντως ήταν πολύ καλή (και ελπιδοφόρα για τη συνέχεια) καθώς το πληθωρικό παιχνίδι της Ομάδας δεν άφησε περιθώρια στην Ένωση να ελπίζει κάτι θετικό γι΄αυτήν. Η άψογη φιλοξενία και το αθλητικό παιχνίδι και των δύο αντιπάλων έδωσε την ευκαιρία στην Ομάδα μας να ξεδιπλώσει τις αρετές της και τους φιλάθλους να απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι με πολλά τέρματα και φάσεις. Η Ένωση μια καλοδουλεμένη Ομάδα έδειξε κατά διαστήματα την αξία της. Κυρίως φάνηκε στην αρχή και το τέλος του 2ου ημιχρόνου.
Πέρα από τα γκολ χάθηκαν και αρκετές  κλασικές ευκαιρίες όπως από τους Ρουσσίδη (2), Στέρεβ (2) και Κουτσούκη (2).
Τα γκολ πέτυχαν ο Πετρόπουλος Στέφανος  στο 11΄ με κεφαλιά, ο Λόλακας στο 13΄ με κοντινό σουτ και στο  51΄ με απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ και ο Στέρεβ  στο 21΄  και στο 72΄ με πλασέ μετά από καταπληκτικές  ατομικές του προσπάθειες.
Η Ένωση μείωσε στο 47΄ σε 3 - 1 και στο 85΄ σε 5 - 2.
Η διαιτησία κατάφερε να μην είναι άριστη σε ένα παιχνίδι που προσφερόταν γι΄αυτό.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Κιολές, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Θεμελάκης, Πετρόπουλος Κυρ., Λόλακας (81΄ Καϊσίδης), Στέρεβ (75΄ Κουτσούκης), Ρουσσίδης (75΄ Καραγιάννης).
Στον άλλο αγώνα ο Εθνικός στην έδρα του κέρδισε το Διδ/χο με 2 - 0.
Η βαθμολογία :









Οι σκόρερ : Πετρόπουλος Στέφ., Λόλακας Γ. και Στέρεβ Κ.