Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΒΡΟΥ : 1 - 0 ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

Ο δυνατός αέρας και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Κορνοφωλιάς δεν επέτρεψαν να παιχτεί αξιόλογο ποδόσφαιρο μεταξύ των δύο πρωταθλητών  της Α΄  Έβρου  Εθνικού και Ορέστη και διεκδικητών του Κυπέλλου. Παρ' όλ' αυτά ο Εθνικός καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα νίκησε με 1 - 0  και κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο του Νομού.
Στο πρώτο ημίχρονο  παρ' όλο που Εθνικός είχε ευνοϊκό τον αέρα  ελάχιστες φορές απείλησε με τις μακρινές του μπαλιές  την εστία του Οτέμπερη. Ευτύχησε όμως να σκοράρει στο 28΄ με ένα πολύ καλό αλλά και επηρεασμένο  από τον αέρα διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή. Από την πλευρά του ο Ορέστης ήταν φλύαρος χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Εθνικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρ' όλο που ο Ορέστης είχε τον αέρα με το μέρος του απείλησε σοβαρά μία φορά όταν  σουτ του Στέφανου Πετρόπουλου από καλή θέση κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.Αντιθέτως ο Εθνικός κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα με κόντρα αέρα και απείλησε άμεσα τρεις φορές. Τις δύο απ΄αυτές πρόλαβαν οι αμυντικοί να αποσοβήσουν την επίτευξη τέρματος την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ενώ την τρίτη ο Οτέμπερης σε τετ α τετ κατάφερε να διώξει τη μπάλα με τα πόδια.
Η διαιτησία πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κιολές, Θεμελάκης (89΄ λ. τρ. Σαραντίδης), Κοτζά, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Δοϊνούδης, Πετρόπουλος Κυρ. (82΄ Καραγιάννης), Μεμέτογλου (78΄ Λόλακας), Στέρεβ, Ρουσσίδης.