Ads 468x60px

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ/ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 2

Παρά  το τσουχτερό κρύο  και τον δυνατό Βοριά στο νοικοκυρεμένο και με πολύ καλό αγωνιστικό χώρο γήπεδο της Κυανής οι λιγοστοί φίλαθλοι απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και σε εντελώς φίλαθλο πλαίσιο. Οι Ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όσο μπορούσαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν τρία τέρματα, δυο φορές το οριζόντιο δοκάρι να μην επιτρέψει την επίτευξη κάποιου τέρματος και να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες.
Αυτή την όμορφη εικόνα του αγώνα συμπλήρωσε η άριστη διαιτησία  ενώ ζέσταναν την ατμόσφαιρα και τους φιλάθλους οι άνθρωποι της Ένωσης, προσφέροντας ψητά στα κάρβουνα, ούζο, τσίπουρο και κρασί.
Τα τέρματα του Ορέστη πέτυχαν οι νεαροί :  Φώτης Κουτσούκης με έξυπνο μακρινό σουτ στο 52΄ (1 - 0) και  Τόλης Σαραντίδης με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Ρουσσίδη στο 68΄ (2 - 1). Η Ένωση είχε ισοφαρίσει στο 66΄. Στο 31΄ είχε δοκάρι η Ένωση ενώ ο Ορέστης στο 50΄με τον δραστήριο Λόλακα.
Ευκαιρίες για γκολ από τον Ορέστη είχαν ο Κουτσούκης στο 14΄και στο 22΄, ο Κοτζά  στο 43΄ και στο 48΄ ο Στέρεβ. Η Κυανή απείλησε στο 82΄.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καραγιάννης, Θεμελάκης (45΄ Στέρεβ), Κοτζά (λ. τρ. 77΄ Δερνεκξής), Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Ρουσσίδης, Πετρόπουλος Κυρ. (70΄  Τερζόπουλος), Κουτσούκης, Λόλακας, Σαραντίδης.

Οι σκόρερ : Φώτης Κουτσούκης και Τόλης Σαραντίδης.