Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

"ΣΩΤΗΡΗΣ ΗΛΙΟΥ" 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Σήμερα Κυριακή11/9/2016 στο γήπεδο της Οινόης  «ΣΩΤΗΡΗΣ ΗΛΙΟΥ»  διεξήχθη το 6ο τουρνουά ποδοσφαίρου εις μνήμην του αείμνηστου Σωτήρη Ηλιού, ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του από την  «Ένωση»  Οινόης και αγωνίστηκε με τα χρώματα του «Ορέστη»   5 σεζόν (1995 - 1998, 1999 - 2000 και 2004 - 2005), της «Δόξας» Βύρωνα και της Α.Ε. Διδ/χου. Ο Σωτήρης - ένα χαρισματικό πληθωρικό ποδοσφαιρικό ταλέντο -  στα 27 του μετά από τροχαίο ατύχημα πρόωρα άφησε τον επίγειο κόσμο  το 2006, βυθίζοντας στο πένθος εκτός από τη φυσική του οικογένεια και ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού μας καθώς το ταλέντο του στους αγωνιστικούς χώρους, είχε αναδειχθεί από τον ίδιο απλόχερα.

Στο φετινό  (6ο) καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά συμμετείχαν η  Ένωση Οινόης, ο Ορέστης , η Α.Ε. Διδ/χου, οι παλαίμαχοι του Ορέστη και οι παλαίμαχοι της Οινόης.
Μετά την τέλεση τρισαγίου μπροστά στο μνημείο του που κοσμεί και κάνει υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες του, πραγματοποιήθηκαν σε ένδειξη τιμής για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή 45λεπτοι αγώνες.
Για την ιστορία είχαμε τα εξής αποτελέσματα :
Παλαίμαχοι Ορέστη – Παλαίμαχοι Οινόης  3  - 0 (σκόρερ Γκαϊντατζής Βαλ., Γκεργκίδης Κ., Αθανασιάδης Ιωάνν.).
Ορέστης – Ένωση Οινόης  2 – 0 ( Οτέμπερης Ηλ.  2 – το ένα με πέναλτι-).
Ορέστης  - Α.Ε. Διδ/χου  1 – 1  (Παπαγιαννίδης Αν.).
Α.Ε. Διδ/χου – Ένωση Οινόης  2 – 0.
Με τους παλαίμαχους του Ορέστη αγωνίστηκαν  οι :  Θεοδωρίδης Χρ., Μποζατζίδης Γ., Κυρπιτζής Β., Λυμπερίδης Δ, Κοσπαντσίδης Π., Γιατσίδης Ευάγγ., Αθανασιάδης Ιωάν., Γκεργκίδης Κ., Αναστασιάδης, Τακάκης Β., Αραμπατζής Γ., Γκαίντατζής Βαλ.
Με την ανδρική ομάδα του Ορέστη αγωνίστηκαν οι : Αποστολίδης  Ν., Γαλλής  Κ., Τσόντζορας Αθ., Αλμπανίδης Αν., Ντινούδης Κ., Γιόντης Ν., Μάτσιος Εμμ., Πετρόπουλος Χρ., Καϊσίδης Θ., Καστρινός Π., Ελευθεριάδης Ν., Οικονόμου Αθ., Πασχαλίδης Δ., Μοσινιάν Ρ., Οτέμπερης Ηλ., Βουδούρης Στ., Παπαγιαννίδης Αν.