Ads 468x60px

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ 2 - 0 ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ/ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Παρ' όλο που ο Ορέστης για 70΄ περίπου έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο (συνεχές τρέξιμο και μαρκάρισμα, όμορφοι συνδυασμοί, γρήγορο ξεδίπλωμα στην επίθεση, σωστές εναλλαγές, καλές μεταβιβάσεις, πολλά σουτ -έστω και άστοχα-, επικίνδυνες αντεπιθέσεις) εν τούτοις δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έτσι αρκέστηκε στο φτωχό 2 - 0. Πάντως η δουλειά του Γιώργου Αραμπατζή αρχίζει να φαίνεται.
Τα γκολ πέτυχαν ο Νίκος Ελευθεριάδης με πλασέ στο 30΄ μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Κώστα Μπακιρτζή και ο Ανέστης Παπαγιαννίδης με σουτ  στο 51΄ μετά από ασίστ του Χρήστου Δοϊτσίδη.
Η νεοδημιουργούμενη ομάδα της ένωσης Μεταξάδων - Παλιουρίου στάθηκε πολύ καλά, ετρεξε πολύ, διακρίθηκε μεν στην άμυνα αλλά επιθετικά δεν φάνηκε.
Για τον Ορέστη έπαιξαν : Καλφόπουλος, Αλεξακούδης Π., Βλασίδης, Γιόντης, Ζαχαρνούδης, Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Παρασκευάς, Μπακιρτζής, Μεμούρης, Ελευθεριάδης, Δερνεκξής Βλ., Πετρόπουλος, Δοϊτσίδης, Βουδούρης, Μπαλλάκης, Παπαδόπουλος (ντεμπούτο ο 15χρονος), Αλεξακούδης Γ., Νικολαΐδης.
Οι σκόρερ : 








Φωτο από τον αγώνα :