Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΕΡΝΑ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 1 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΔΩ ΜΕ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ

Στο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη σήμερα στη Στέρνα, ο Ορέστης νίκησε δύσκολα την τοπική Δόξα με σκορ 1 - 0. Το γκολ πέτυχε ο Χρήστος Δοϊτσίδης στο 29΄, με κοντινή κεφαλιά, μετά από ατυχή έξοδο του τερματοφύλακα της Στέρνας, σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Χρύσανθος Μεμούρης.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ο Ορέστης, που υπερείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν φλύαρος με αποτέλεσμα να απειλήσει σοβαρά την εστία της Δόξας μόνο τρεις φορές.
Η Δόξα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Έβρου, αγωνίστηκε φιλότιμα και κατάφερε να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα του Ορέστη, έχοντας στο ενεργητικό της και μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Για τον Ορέστη έπαιξαν : Καλφόπουλος, Αλεξακούδης Π., Ζαχαρνούδης, Γιόντης, Πετρόπουλος, Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Δοϊτσίδης, Στεφανίδης, Μεμούρης, Νικολαΐδης, Δερνεκξής Βλ., Αλεξακούδης Γ., Βουδούρης, Ελευθεριάδης, Βλασίδης, Ευαγγελινάκης, Γαβριήλ.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. ο Ορέστης φιλοξενεί στο γήπεδό του την ομάδα της Ένωσης Μεταξάδων - Παλιουρίου για φιλικό αγώνα σε ρεβάνς του 2 - 2 στην έδρα των Μεταξάδων. 

Στιγμιότυπα από το σημερινό παιχνίδι :