Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ 1 - 0 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

Με το φτωχό 1 - 0 (και πολύ ήταν) ο Ορέστης επικράτησε του πολύ καλά στημένου αμυντικά Πενταλόφου (με προπονητή το Νίκο Μετζιδιέ). Η ομάδα μας φάνηκε κουρασμένη και ως εκ τούτου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα καθώς της έλειπε η διάθεση και η φαντασία που χρειάζεται σε έναν αγώνα. Παρά την υπεροχή της η φλυαρία ήταν χαρακτηριστική και παρά το πολλά κόρνερ που κέρδισε οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες. Όλες κι όλες τρεις. Δύο στο Α΄ημίχρονο με ισάριθμες κεφαλιές (40΄ Μπακιρτζής, 43΄ Πετρόπουλος) και μία στο Β΄ ημίχρονο (79΄ Μπακιρτζής).
Από την πλευρά του ο Πεντάλοφος σε αντεπίθεση απείλησε μία και μοναδική φορά (στο 67΄ διπλή ευκαιρία του Χάρη Καϊσίδη) αλλά ο νεοεισελθών Θανάσης Γαβριήλ απεσόβησε τον κίνδυνο.
Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο 35΄ με εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Παρασκευά. Στο πέναλτι υπέπεσε αμυντικός του Πενταλόφου όταν απέκρουσε τη μπάλα δίκην τερματοφύλακα με το χέρι, τη στιγμή που αυτή κατευθύνονταν στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Νίκου Γιόντη ύστερα από κόρνερ του Χρύσανθου Μεμούρη.
Για τον Ορέστη έπαιξαν : Καλφόπουλος, Αλεξακούδης Π., Παπαγιαννίδης, Γιόντης, Πετρόπουλος, Παρασκευάς, Νικολαΐδης, Μεμούρης, Μπακιρτζής, Οικονόμου, Κόλλας, Ζαχαρνούδης, Δερνεκξής, Γαβριήλ, Δοϊτσίδης, Βουδούρης, Σαραγλίδης, Αλεξακούδης Γ., Μπαλλάκης, Ευαγγελιδάκης, Κατσαμάγκας. 

Ο σκόρερ :