Ads 468x60px

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ/ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ 3 - 1

Κάτω από απερίγραπτες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε για την 16η αγωνιστική ο αγώνας μεταξύ Ορέστη  και Ένωσης Κυανής/Ασβεστάδων. Είναι άξια απορίας η απόφαση του διαιτητή να διεξαγάγει τον αγώνα καθώς η βροχή ήταν συνεχής και ο αγωνιστικός χώρος σχεδόν βούρκος και συνεπώς επικίνδυνος. Ευτυχώς ο αγώνας τελείωσε χωρίς τραυματικές συνέπειες.
Ο Ορέστης καλύτερος σ' αυτόν τον υποτιθέμενο αγωνιστικό χώρο δίκαια επικράτησε με 3 - 1. Καλό ποδόσφαιρο δεν ήταν δυνατόν να παιχτεί και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, για την, με αυταπάρνηση, αγωνιστικότητά τους. Η δύναμη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού αφού ήταν αδύνατον οι παίκτες  να αλλάξουν μια μπαλιά της προκοπής μεταξύ τους.
Η Ένωση, μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Ορέστη, ευτύχησε στο 38΄ να προηγηθεί με μια αντεπίθεση, ελέω και των γηπεδικών συνθηκών. Πολύ γρήγορα στο 41΄ ο Γιώργος Αλεξακούδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στο 49΄  ο Χρήστος Πετρόπουλος με ένα σουτ κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2 - 1.
Στο 65΄ παίκτης της Ένωσης είδε με δεύτερη κίτρινη, την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 ποδ/στές. Το 3ο γκολ του Ορέστη πέτυχε ο Κώστας Μπακιρτζής στο 80΄ όταν με μακρινό  έξυπνο πλασέ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η διαιτησία των κ.κ. Πεχλεβανούδη, Σουμάκα και Γιασλά πολύ καλή για τις επικρατούσες συνθήκες. Απλώς ρίσκαραν με τη διεξαγωγή του αγώνα.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης, Βλασίδης, Αλεξακούδης Γ., Δήμου, Παπαζήσης, Παγωνίδης (85΄ Ασημώνης), Νένογλου, Μπακιρτζής, Παπαθανασίου, Πετρόπουλος.

Οι σκόρερ :