Ads 468x60px

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΡΙΖΙΑ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 0

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε τη φετινή κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Ορέστης. Δεν είναι μόνο η ήττα αλλά και η κακή εμφάνισή του. Και ο σημερινός αγώνας  διεξάχθηκε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε από το πρωί. Μέχρι το 68΄ όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Ασημώνης του Ορέστη, ο αγώνας ήταν πολύ μέτριος χωρίς ευκαιρίες και συνεπώς χωρίς να απειληθούν οι εστίες των δύο ομάδων.  Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορέστης είχε μια φλύαρη υπεροχή αλλά την έχασε στο δεύτερο. Με το σταγονόμετρο υπήρξαν φάσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν. Μετά την αποβολή ο μεν Ορέστης αφενός δεν μπόρεσε να απειλήσει αφετέρου δε, γλύτωσε τη συντριβή  καθώς τα  Ρίζια μετά το γκολ έχασαν άλλα τρία τέρματα απ' αυτά που δεν χάνονται χάριν της αστοχίας των ποδοσφαιριστών των. Το τέρμα των Ριζίων επιτεύχθηκε  στο 80΄ με ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Παναγιώτη Καστρινού, το οποίο όμως φάνηκε να είναι ακίνδυνο καθώς αρχικά ο Παναγιώτης Οτέμπερης μπλόκαρε τη μπάλα, η οποία όμως στη συνέχεια λόγω της ολισθηρότητάς της του ξέφυγε από τα χέρια χτύπησε στον αγωνιστικό χώρο και παίρνοντας περίεργη τροχιά μέσα από τα πόδια του κατέληξε στα δίχτυα.
Η διαιτησία των κ.κ. Σκίνδρη, Βασιλειάδη και Κίτσου γενικά ήταν καλή. Υπερβολική πάντως ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ασημώνη καθώς η φάση για την οποία του την έδειξε δεν ήταν σχεδόν ούτε φάουλ. Παρασύρθηκε από την σπαρακτική κραυγή του παίκτη των Ριζίων ο οποίος σε λίγα δευτερόλεπτα συνέχισε το παιχνίδι ανταγωνιστικότατα.
Η ευκολία πάντως με την οποία ο Ορέστης δέχεται κόκκινες κάρτες (όπως και στο Διδ/χο αλλά  και άλλες δείχνει ότι ίσως να φταίει και η αλλαγή στο μέγεθος)
Σύνθεση Ορέστη :  Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Χατζημιχάλης Α., Πετρόπουλος, Γιόντης, Νένογλου, Παπαζήσης (46΄ λ. τρ. Ασημώνης), Μπακιρτζής, Παπαθανασίου και Παγωνίδης.