Ads 468x60px

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Παρά τις άθλιες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες οι 300 περίπου φίλαθλοι, που παρακολούθησαν τον 38ο τελικό Έβρου πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι καθώς οι ηρωικοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έπαιξαν με αυταπάρνηση, προσφέροντας θέαμα με πολλές και δυνατές φάσεις.
Η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, παρά το ότι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το ότι είχε 6 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ δεν κατάφερε να σκοράρει (χάρη στην αστοχία της αλλά και χάρη στην καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα του Νεοχωρίου) και μοιραία έχασε το τρόπαιο.
Το Νεοχώρι, δυνατό πάλεψε γενναία είχε όμως λίγες επισκέψεις προς τα καρέ της Ένωσης και εκμεταλλευόμενο τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε (πέναλτι στο 76΄, μετά από ανατροπή ποδοσφαιριστού του, σε σύγχυση στα καρέ, ύστερα από εκτέλεση μακρινού φάουλ), σκόραρε με τον αειθαλή Κώστα Γκεργκίδη γράφοντας το 1 - 0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η κατάκτηση του Κυπέλλου από μέρους του για πρώτη φορά είναι γεγονός που γέμισε χαρά και ενθουσιασμό τους φίλους του.
Σχετικά με τη διαιτησία ενώ οι επόπτες ήταν άριστοι, ο διαιτητής φάνηκε να κάνει αρκετά λάθη σε μονομαχίες καθώς και στον πειθαρχικό έλεγχο.  Ίσως να έφταιξε πάντως και ο πολύ κακός  αγωνιστικός χώρος εξ αιτίας του οποίου έγιναν αρκετές δυνατές φάσεις.
Στην απονομή των μεταλλίων δεν προσήλθε η Ένωση πιθανόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία (;).
Συγχαρητήρια στο Νεοχώρι  και για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και για την εξαιρετική του φετινή πορεία. Μπράβο στους διοικούντες που σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας.
Να επαναλάβουμε  ότι τα προηγούμενα 37  Κύπελλα έχουν κατακτήσει οι:
Ορέστης 10, Εθνικός 5, Σουφλί 5, Βύσσα 3, ΠΑΕ Θράκη 3, Άλεξ 1, Αισύμη 1, Διδ/χο 1,
Καππαδοκία 1, Λεπτή 1, Λουτρά 1, Πεντάλοφος 1, Σαγήνη 1, Σαμοθράκη 1, Τυχερό 1, Χιλή 1.