Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. - ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΪΟ ΑΛΕΞΑΚΟΥΔΗ

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουνίου 2014 συνήλθαν σε σώμα τα νεοεκλεγέντα μέλη  του Δ.Σ. του Ορέστη. Κατά  τη συνεδρίαση αυτή  έγινε η κατανομή  των αξιωμάτων  και έτσι αναδείχθηκε η νέα Διοίκηση του Συλλόγου  η οποία έχει ως εξής :
Πρόεδρος :  Αλεξακούδης Βάϊος, Α΄ Αντιπρόεδρος : Δημητριάδης Αλέξης, Β΄ Αντιπρόεδρος : Ουζουνίδης  Ι. Ζήσης, Γεν. Γραμματέας : Αλεξακούδης Αντώνιος, Α΄Ταμίας : Αλεξιάδης  Δημοσθένης, Β΄ Ταμίας : Γκαϊδατζής Δημήτριος, Α΄ Γεν. Αρχηγός : Καϊσίδης Γεώργιος, Β΄ Γεν. Αρχηγός : Παραπαγκίδης Χρήστος, Γ΄ Γεν. Αρχηγός : Παπαδόπουλος Κων/νος, Μέλη : Τοπαλίδης Πασχάλης και Φυδανίδης Χαράλαμπος.
Να επισημάνουμε εδώ ο ο νέος Πρόεδρος προέρχεται από την οικογένεια του Ορέστη, αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής - σημαία  της Ομάδας από το 1975 ως το 1987, μέλος του Δ.Σ. τη σαιζόν 1999 - 2000, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ορέστη από της ιδρύσεώς του το 2009 μέχρι σήμερα και αδιαλείπτως φίλαθλος, φίλος και οπαδός της Ομάδας μας.
Τους  συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε και πάλι καλή δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του έργου που ανέλαβαν, που ομολογουμένως είναι πολύ δύσκολο.
Με την ευκαιρία του σχηματισμού της νέας Διοίκησης, ο νέος πρόεδρος κ. Βάϊος Αλεξακούδης είχε την ευγενή καλοσύνη μέσω το blog μας αφ΄ενός μεν να απευθύνει ένα ενωτικό αθλητικό χαιρετισμό προς όλους τους φιλάθλους, αφ΄ετέρου δε  να μας πει λίγα λόγια σχετικά με το σκεπτικό της νέας Διοίκησης.
Τη συνομιλία μας αυτή την παραθέτουμε παρακάτω ως μία μίνι συνέντευξη :
Ερώτηση 1η : Πέστε μας λίγα λόγια για τα μέλη του Δ.Σ.
Απάντηση :  Τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα Διοίκηση του Ορέστη είναι άνθρωποι αξιόλογοι,  καταξιωμένοι στην κοινωνία της πόλης μας, αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και επιλέχθηκαν από μένα προσωπικά γιατί έκρινα ότι είναι ικανοί με συνεργασία και εργατικότητα όλοι να υπηρετήσουμε τον ΟΡΕΣΤΗ.
Ερώτηση 2η : Ποια είναι η πρώτη προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. ;
Απάντηση : Πρώτη προτεραιότητά μας είναι να οργανώσουμε σωστά την Ομάδα του Ορέστη, να αποφύγουμε τα λάθη των προηγούμενων ετών, να εγγράψουμε όσα περισσότερα μπορούμε μέλη στο Σύλλογο και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί σε μια Ομάδα η δύναμη είναι τα Μέλη, που εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της και την κάνουν δυνατή.
Ερώτηση 3η : Ποιοι οι βραχυπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της νέας Διοίκησης ;
Απάντηση :  Να ενισχύσουμε την Ομάδα με το καλύτερο έμψυχο υλικό που υπάρχει στην περιοχή μας και να την οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο με επιμονή, υπομονή και πίστη. Είναι αδιανόητο η Ομάδα του Ορέστη να μην επανδρώνεται από τις ακαδημίες. Χρόνια τώρα διαθέτουμε ακαδημίες και δυστυχώς αρκούμαστε σε "μισθοφόρους". Μέλημά μας θα είναι -μακροπρόθεσμα- να προωθούνται ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες και πιστεύω με την πάροδο του καιρού, σε μια 3ετία, ο Ορέστης να μιμηθεί το επίτευγμα του Εθνικού Αλεξ/πολης. Και πάλι λέω πως ο Ορέστης θα είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα, θα το διεκδικεί αλλά δεν θα σημάνει και τίποτε αν δεν το κατακτήσει.
Ερώτηση 4η : Τί σημαίνει για σας ο "ΟΡΕΣΤΗΣ" ;
Απάντηση : Είναι η μεγάλη μου αγάπη. Από το 1975 μέχρι σήμερα 2014 είμαι και εγώ κοντά στην Ομάδα του Ορέστη. Μια ζωή ολόκληρη κοντά στον Ορέστη και είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω στην οικογένειά του. Αγωνίστηκα στην Ομάδα του 13 και 1/2 χρόνια ως ποδοσφαιριστής, καταξιώθηκα στην κοινωνία, εξασφάλισα εργασία από την οποία συνταξιοδοτήθηκα και θέλω να ανταποδώσω αυτά που μου προσέφερε και να προσθέσω μαζί με τους συνεργάτες μου ένα λιθαράκι στον Ορέστη μας ώστε να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.

Αυτά μας είπε ο πρόεδρος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ίδιο και σε όλη τη νέα Διοίκηση.