Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔ/ΧΟ 4 - 4 (ημιχρ. 3 - 0)

Γκολ και θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λίγοι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό μας Στάδιο για να παρακολουθήσουν τα αστέρια του παρελθόντος  των δύο ομάδων (Ορέστη και Α.Ε. Διδ/χου).
Αρκετοί παλαίμαχοι και στην κερκίδα (Πατσάς, Παπαδόπουλος, Μάτσιος κ.ά.) έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα. Ανάμεσα σ΄αυτούς και ένας φίλος και παλαίμαχος του Ορέστη  (αγωνίστηκε από το 1968 μέχρι το 1983) έκλεψε την παράσταση καθώς λόγω του ότι ζει στη Θεσ/νίκη  είχε πολλά χρόνια να βρεθεί στα πάτρια εδάφη. Πρόκειται για το Βασίλη Λάλο.
Οι παλαίμαχοι που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρά την υπερβολική ζέστη αλλά και την ηλικία τους. Εκτός των οκτώ πολύ όμορφων τερμάτων οι ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι αλλά και πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες. Είχαμε και άτυχες στιγμές όταν στα μισά του α΄ημιχρόνου τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Διδ/χου (Κ. Καϊσίδης) με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ενώ από πλευράς Ορέστη στις αρχές του β΄ημιχρόνου  αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Τακάκης και επειδή είχαν γίνει και είχαν αποχωρήσει  όλες οι αλλαγές η ομάδα αγωνίσθηκε σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Τα ημίχρονα είχαν διάρκεια  40 λεπτών.
Τα γκολ σημείωσαν  από πλευράς Ορέστη οι : 23΄ Γκεργκίδης, 33΄ και 36΄ Τακάκης και στο 66΄ Χρηστούδης.
Από πλευράς Διδ/χου τα γκολ σημειώθηκαν : στο 47΄ (3 - 1), στο 53΄ (3 - 2), στο 69΄ (4 - 3)  και στο 80΄ (4 - 4).
Διαιτητής ο κ. Σκίνδρης.
Σύνθεση Ορέστη :  Θεοδωρίδης (Μαυρίδης), Κυριαλάνης, Μποζατζίδης Γ., Ναλμπάντης, Αλεξακούδης Β., Χρηστούδης, Φυδανάκης, Τακάκης, Γκεργκίδης (Γιατσίδης), Αθανασιάδης (Κοσπαντσίδης), Αραμπατζής (Θεμελής).