Ads 468x60px

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  15-6-2014 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Μ.Γ.Σ. "ΟΡΕΣΤΗΣ" με μοναδικό θέμα τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ενώπιον λοιπόν της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία αποτελούνταν από κυρίες, που εκλέχθηκαν ομόφωνα από τα παρόντα μέλη του Συλλόγου (περί τα 40), διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε  νέο ενδεκαμελές  Διοικητικό Συμβούλιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι πλειοψηφίσαντες σύμβουλοι -αλφαβητικά- είναι οι παρακάτω :
Αλεξακούδης Βαΐτσης, Αλεξακούδης Αντώνιος, Αλεξιάδης Δημοσθένης, Γκαϊδατζής Δημήτριος, Γκακίδης Αθανάσιος, Καϊσίδης Γεώργιος, Μακατσώρης Σάββας, Ουζουνίδης Ι. Ζήσης, Παπαδόπουλος Κων/νος, Παραπαγγίδης Δημήτριος και Φυδανάκης Χαράλαμπος.
Σύντομα οι εκλεγέντες θα συνέλθουν σε σώμα προκειμένου να γίνει η κατανομή των αξιωμάτων.
Αφού τους συγχαρούμε, να τους ευχηθούμε καλορίζικους  και κάθε δυνατή επιτυχία στους στόχους που θα θέσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καλοπροαίρετα πρέπει να είμαστε δίπλα τους οικονομικά και ηθικά και να αποβάλλουμε την τυχούσα εσωστρέφεια που μας διακρίνει ώστε ξεδιπλώνοντας τις διοικητικές ικανότητές τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα, που βέβαια δεν είναι άλλα από τη αξιοπρεπή συνέχιση της αγωνιστικής πορείας και της ιστορίας του Συλλόγου.