Ads 468x60px

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΡΕΣΤΗΣ - ΑΕΚ 1 - 0

Δίκαια ο Ορέστης επικράτησε στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ Έβρου με το φτωχό 1 - 0, το οποίο όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Ορέστης ήταν καλύτερος είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού, αλλά δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να προηγηθεί νωρίτερα ή να αυξήσει το σκορ. Έτσι παρέμεινε το εύθραυστο 1 - 0 μέχρι το τέλος. Με τον Χρήστο Σιγρέκη στο Α΄ημίχρονο η ομάδα είχε και δοκάρι (οριζόντιο).
Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Ερρίκος Μπακογιάννης, με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αντώνης Βλάχος όταν ανατράπηκε εντός περιοχής από αμυντικό της ΑΕΚ.
Και στον αγώνα αυτό ο Ορέστης παρατάχθηκε αποδεκατισμένος αφού βασικά του στελέχη απέχουν της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας λόγω τραυματισμών (Πετρόπουλος Στέφ., Πετρόπουλος Χρ., Κοτζά Αλή, Τσιτσκάρης Παν., Δαρβούδης Δημ., Παπαζήσης Κων.). Ο επανεμφανισθείς Δημ. Τσουκάρης ξανατραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ο Τσομπανούδης Δημ. χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σιμίδη, Γεωργακούδη και Καλαϊτζίδη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης, Τσουκάρης (λ. τρ. 88΄ Δημητριάδης), Θεμελής, Χριστακίεφ, Φούσκας, Μπακογιάννης, Νάκου, Σιγρέκης (87΄ Ντουμανάκης), Βλάχος (89΄ Φυδανίδης), Γκαλογιάν (λ. τρ. 54΄ Τσομπανούδης).
Ο σκόρερ :