Ads 468x60px

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΕΥΚΟΛΑ 4 - 1 ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΗ

Σε έναν ήσυχο αγώνα σήμερα το απόγευμα για την 5η αγωνιστική ο Ορέστης εύκολα  επικράτησε της Ένωσης Οινόης με σκορ 4 - 1. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο δυνατός νοτιάς, ο οποίος σίγουρα επηρέασε την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Στο Α΄ημίχρονο ήταν με το μέρος της Οινόης και φυσικά στο Β΄ υπέρ του Ορέστη. Πάντως παρά τον αέρα κατά ή υπέρ ο Ορέστης έπαιξε πολύ καλά, με καλή και σωστή κυκλοφορία μπάλας, με περίτεχνους συνδυασμούς και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησε εξ αιτίας και των καλών τοποθετήσεων του τερματοφύλακα της Οινόης αλλά και της αστοχίας των επιθετικών του. Η Ένωση τρεις φορές μπήκε όλες κι όλες στην περιοχή του Ορέστη (μία στο Α΄ημίχρονο, όταν και με αντεπίθεση πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 25΄ και δύο στο Β΄με ανεκμετάλλευτες εκτελέσεις κόρνερ).
Τα γκολ του Ορέστη πέτυχαν : Στο 22΄ με πέναλτι ο Ερρίκος Μπακογιάννης (ανατροπή Χρήστου Σιγρέκη), στο 42΄ ο Δημήτρης Τσομπανούδης από κοντά εκμεταλλευόμενος αμυντική σύγχυση, στο 59΄ και πάλι με πέναλτι (χέρι αμυντικού) ο Ερρίκος Μπακογιάννης και στο 90΄ ο Χρήστος Σιγρέκης όταν με ατομική του ενέργεια πλάσαρε εύστοχα.
Στο 54΄ το αριστερό κάθετο δοκάρι  σταμάτησε πλασέ  του  Αντώνη Βλάχου.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεφίλη, Φιλιππίδη και Χρηστίδου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ήταν άριστη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης, Παπαζήσης (85΄ Δημητριάδης), Θεμελής, Χριστακίεφ, Νάκου, Μπακογιάννης, Δαρβούδης (64΄ Φούσκας), 
Βλάχος (74΄ Ντουμανάκης), Τσομπανούδης (55΄ λ. τρ. Τσουκάρης), Σιγρέκης. 

Οι σκόρερ :