Ads 468x60px

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 1

Για την 7η αγωνιστική ο Ορέστης πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Νεοχωρίου με τέρμα του Κώστα Παπαζήση στο 88΄ του αγώνα. Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Το Νεοχώρι πιο δυνατό σε σχέση με τον Ορέστη των πολλών πιτσιρικάδων, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Απ΄την πλευρά του ο Ορέστης, τεχνική ομάδα παρά τις απουσίες, είχε διαστήματα καλής κυκλοφορίας της μπάλας και είχε κι αυτός τις ευκαιρίες του και για να ανοίξει το σκορ νωρίτερα αλλά και μετά το γκολ για να το αυξήσει. Ιδιαίτερα διακριθέντες οι δυο τερματοφύλακες, Κώστας Γαλλής για τον Ορέστη και Βλάσης Δερνεκξής για το Νεοχώρι είχαν στο ενεργητικό τους σπουδαίες αποκρούσεις.
Το γκολ πέτυχε όπως είπαμε ο Κώστας Παπαζήσης , ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή πριν λίγα λεπτά (83΄), όταν βγήκε από πλάγια σε τετ α τετ με τον Δερνεκξή και τον πλάσαρε εύστοχα στο 88΄.
Η διαιτησία των κ.κ. Παππά, Τερζόπουλου και Κυριαζή αρκετά καλή. Υπήρξαν κάποια σφυρίγματα που οδήγησαν, τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων σε διαμαρτυρίες χωρίς όμως τελικά αυτά να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης, Τσουκάρης (83΄ Παπαζήσης), Κοτζά, Χριστακίεφ, Θεμελής, Μπακογιάννης, Νάκου (89΄ Δημητριάδης), Σιγρέκης (88΄ Ντουμανάκης), Φούσκας, Τσομπανούδης (λ. τρ. Γαλογιάν).

Ο σκόρερ :