Ads 468x60px

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 2

Αν και είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα και ωραίο ποδόσφαιρο, ο Ορέστης (παρά το ότι από το 42΄ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, αφού στο σημείο εκείνο ο Παναγιώτης Αλεξακούδης αντικρύζοντας πολύ αυστηρά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε) δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη απέναντι στην καλογυμνασμένη ομάδα των Καστανεών. Ειδικά στο Α΄ημίχρονο είχε σωρεία ευκαιριών που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Πότε η αστοχία και πότε ο τερματοφύλακας του Άρδα (Σωτήρης Ντινούδης) δεν επέτρεψαν το άνοιγμα του σκορ. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 42΄ σε ένα φάουλ, που ναι μεν ήταν ανατροπή αλλά χωρίς πρόθεση και χωρίς καν να έχει δει τον αντίπαλο (ο αντίπαλος πετάχτηκε μπροστά του από πλάγια, τη στιγμή που εκείνος άπλωσε το πόδι για να διώξει τη μπάλα) ο Παναγιώτης Αλεξακούδης, βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή (2η κίτρινη). Ώσπου να κοπάσουν οι διαμαρτυρίες, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και σε αδράνεια  όλης της άμυνας του Ορέστη, ο Άρδας κάνει με κεφαλιά το 1 - 0.
Το Β΄ ημίχρονο ήταν κι αυτό μονόλογος της ομάδας μας αλλά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 66΄ όταν ο Ανέστης Παπαγιαννίδης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Σωτήρη Ντινούδη. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Χρύσανθος Μεμούρης στο 78΄ με πλασέ από κοντά μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Δημήτρη Δαρβούδη.
Στο 52΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ορέστη (Αν. Παπαγιαννίδης) η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Άρδα και κατέληξε άουτ.
Η διαιτησία των κ.κ. Παππά, Γεωργακούδη και Παλαιοπάνη γενικά ήταν καλή. Μόνο που εκεί στην αποβολή έχουμε την εντύπωση ότι αδίκησε την ομάδα μας.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Αλεξακούδης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Οικονόμου, Καστρινός, Τρανόπουλος (87΄ Πασχαλίδης), Βουδούρης, Μεμούρης, Παναγιωτόπουλος (51΄ Δαρβούδης), Παπαγιαννίδης.
Οι σκόρερ :