Ads 468x60px

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 1 - 0

Για την 10η  αγωνιστική ένας πολύ καλός Ορέστης αλλά μετά το 25΄του αγώνα ξεπέρασε το εμπόδιο της πολύ καλής επίσης Ένωσης με σκορ 1 - 0. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες και εξ αιτίας της δυναμικότητάς των αλλά και εξ αιτίας του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Οι αντίπαλοι έπαιξαν δυνατά, σημειώθηκαν πάρα πολλά φάουλ αλλά ούτε ένα αντιαθλητικό. Για μεγάλο διάστημα στο Α΄ημίχρονο η Άνθεια με καλή κυκλοφορία είχε κατοχή μπάλας χωρίς όμως να γίνεται επικίνδυνη. Από κει και μετά τον έλεγχο πήρε η ομάδα μας δημιουργώντας αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην εστία της Άνθειας. Χαρακτηριστικό σημείο του ματς είναι ότι η Άνθεια δεν είχε ούτε μια ευκαρία για γκολ πέρα από συγχύσεις στην άμυνά μας μετά από εκτέλεση φάουλ ή κόρνερ. Ο Ορέστης εκτός του τέρματος είχε άλλες 4 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί νωρίτερα ή να κάνει το 2 - 0. Στο 17΄, 32΄ και 61΄ ο Χρύσανθος Μεμούρης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματαφύλακα από πολύ ευνοϊκές θέσεις ενώ στο 28΄ ήταν ο Ανέστης Παπαγιαννίδης που δεν βρήκε τη μπάλα σχεδόν σε κενή εστία.
Το νικητήριο γκολ πέτυχε με έξυπνο και όμορφο σουτ στο 55΄ ο Ηλίας Οτέμπερης, από πλάγια.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Γεωργακούδη και Τσίκα ήταν πολύ καλή παρά το ότι σε δύο περιπτώσεις παρά τις αντίθετες υποδείξεις των εποπτών, ο διαιτητής πήρε πάνω του τις φάσεις αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί σύμφωνα με τη δική του σωστή κρίση.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Αλεξακούδης, Ντινούδης, Οικονόμου, Τζουμακίδης, Καστρινός, Παπαγιαννίδης (89΄ Ελευθεριάδης), Βουδούρης (69΄ Παναγιωτόπουλος), Μεμούρης, Οτέμπερης (77΄ Δαρβούδης), Τρανόπουλος.
Ο σκόρερ :