Ads 468x60px

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΥΦΛΙ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 2 (9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Με πρωταγωνιστή τον 17χρονο Ανέστη Παπαγιαννίδη ο Ορέστης δύσκολα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκησε στο Σουφλί τον τοπικό Έβρο με σκορ 2 - 1. Το Α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και οι ομάδες εκτός των γκολ είχαν από μία καλή ευκαιρία για ακόμη ένα τέρμα. Στο Β΄ τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για τον Ορέστη. Κυριάρχησε, οι ποδ/στές του έπαιξαν  με πάθος και αυταπάρνηση και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα έκλεισε τον Έβρο στα καρέ του χωρίς όμως να μετουσιώνει τις ευκαιρίες του σε  γκολ. Χρειάστηκε η εκτέλεση ενός φάουλ στο 87΄ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή για να σημειωθεί το πολυπόθητο τέρμα και να φύγει η ομάδα μας από το Σουφλί με το τρίποντο.
Και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Ανέστης Παπαγιαννίδης, το πρώτο στο 7΄ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε κάτω περνώντας τη γραμμή του τέρματος και το δεύτερο στο 87΄ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Το τέρμα του Σουφλίου σημείωσε με αυτογκόλ στο 26΄ ο Χρήστος Πετρόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα.
Η διαιτησία των κ.κ. Στρατούδη, Γεωργακούδη και Κωνσταντάκη πολύ καλή. Δεν επηρεάστηκε από τις διαμαρτυρίες του Έβρου σε κάθε καταλογισμό φάουλ υπέρ του Ορέστη παρ' όλο που ήταν ελαστική ως προς την επίδειξη καρτών προς ποδ/στές του Σουφλίου.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το χαμό της ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Αλεξακούδης (77΄ Ελευθεριάδης), Ντινούδης, Τζουμακίδης, Πετρόπουλος (46΄ Παναγιωτόπουλος), Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Καστρινός, Μεμούρης, Οτέμπερης, Τρανόπουλος (61΄ Δαρβούδης).
Ο σκόρερ :