Ads 468x60px

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Στα 73 του χρόνια ο μαχητής Κώστας Παπαδαμάκης  έφυγε απ' αυτή τη ζωή (3-1-2016) νικημένος από την επάρατη ασθένεια. Γνωστός στην κοινωνία της πόλης μας από τη χρόνια ενασχόλησή του με τα κοινά και ιδιαίτερα με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ¨Ορέστη". Καταγόταν από το Σπήλαιο του Τριγώνου αλλά ανδρώθηκε στην πόλη μας, την οποία και αγάπησε όσο δε λέγεται. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και Αντιδήμαρχος. Σχετικά με την ενασχόλησή του με τον Ορέστη, για μια 10ετία (1957 - 1967) υπήρξε ποδοσφαιριστής του ενώ για τα επόμενα 30 χρόνια  διετέλεσε παράγοντάς του είτε με διοικητικό πόστο είτε χωρίς αυτό. Κατά την 4ετία της Γ΄Εθνικής (1994 -1998), με δικιά του πρωτοβουλία ιδρύθηκε Σύνδεσμος Φιλάθλων Ορέστη. Τα τελευταία χρόνια απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας αποτραβήχτηκε απ' αυτήν αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ τους παλαιμάχους ποδ/στές του Ορέστη με τους οποίους και είχε ζήσει μοναδικές στιγμές.
Η νεκρώσιμη ακολουθία του τελέστηκε το μεσημέρι της 3/1/2016 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων και η ταφή του έγινε στα παλιά Νεκροταφεία.
Η οικογένεια του Ορέστη και ιδιαίτερα ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στη μνήμην του, εκφράζει προς την οικογένειά του τα θερμά της συλλυπητήρια. Ιδιαίτερα στον αδελφό του Πασχάλη, που κι αυτός ύπήρξε σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας (1957 - 1965).