Ads 468x60px

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ +1 ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ (1 - 1 Κ.Α. - 3 - 1 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

Πρώτα πρώτα να ευχαριστήσουμε το σάϊτ  www.tasportisthrakis.gr που μας έδωσε την ευκαιρία έστω και από μακριά να δούμε και να απολαύσουμε το σημερινό αγώνα.
Ύστερα τους ποδοσφαιριστές μας που με μεγάλη αυταπάρνηση έδωσαν το σημαντικό αυτό αγώνα και αν και ηττήθηκαν, στη συνείδησή μας φαντάζουν ως νικητές γιατί έχασαν μετά από μάχη, στα σημεία και ίσως από εξωγενείς παράγοντες. 
Ο Ορέστης μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (προηγόταν από το Α΄ημίχρονο με 1 - 0) στάθηκε πολύ καλά. Η σωστή τοποθέτηση των παικτών και η  σωστή τακτική  στο παιχνίδι του περιόρισε στο ελάχιστο την επικινδυνότητα του Σουφλίου και έδειξε και με κάποιες ευκαιρίες που είχε ότι μπορούσε να πάρει την πρόκριση. Ήρθε όμως το μοιραίο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου ο Έβρος μετά από ομαδική αδράνεια στην άμυνά μας (μετά από μακρινή εκτέλεση οφσάϊτ) κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.
Στην αρχή ο Έβρος ξεκίνησε καλύτερα, είχε και δυο καλές ευκαιρίες στο 7΄  και στο 21΄ αλλά σιγά - σιγά ο Ορέστης ισορρόπησε, πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 29΄ με τον Χρύσανθο Μεμούρη μετά από ατομική διείσδυση του Στέλιου Βουδούρη και είχε δυο πολύ καλές επίσης ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ στο 34΄και στο 61΄. Στο 85΄ λίγο έξω από την περιοχή του Σουφλίου ο Στέλιος Βουδούρης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα  λίγο πριν τον περάσει προς την άδεια εστία. Το φάουλ όμως εκτελέστηκε άστοχα. Προς το τέλος του αγώνα ο Έβρος πίεσε πάρα πολύ για την ισοφάριση γεγονός που το κατάφερε ενώ το Β΄ημίχρονο της παράτασης ήταν παράσταση για έναν ρόλο αφού οι ποδοσφαιριστές του Ορέστη απογοητευμένοι, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
Τα άλλα δύο τέρματα του Σουφλίου επιτεύχθηκαν στο 106΄ και στο 117΄.
Όπως είδαμε τον αγώνα και έχοντας την ευχέρεια του καρέ - καρέ,  οι φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα (θα μπορούσε άνετα να γίνει το 0 - 2) και στο τέλος να μη γίνει το 1 - 1 ήταν όλες αποφάσεις του  Α΄ επόπτη κ. Σιβούδη χωρίς να θέλουμε να του καταλογίσουμε δόλο.
Στο 60΄ σημειώνει λανθασμένα οφσάϊτ τον Μεμούρη, που έβγαινε τετ α τετ, ο οποίος καλύπτεται και στη χειρότερη περίπτωση μετρώντας εκατοστά  να είναι στην ίδια ευθεία.
Στο 63΄ ο ίδιος επόπτης επίσης λανθασμένα σημειώνει οφσάϊτ και πάλι τον Μεμούρη, που πάλι έβγαινε τετ α τετ ενώ αφενός μεν καλύπτεται περι το 1 μέτρο, αφετέρου δε το ένα του πόδι είναι πριν τη σέντρα (αυτό βέβαια από μόνο του δεν λέει τίποτα).
Στο 90΄ υποδεικνύει και πάλι λανθασμένα τον Ανέστη Παπαγιαννίδη αυτή τη φορά, ως οφσάϊτ, απ' την εκτέλεση του οποίου προήλθε η ισοφάριση.
Ο κ. Σουβαράς και ο κ. Σαμουρκασίδης τα πήγαν καλά.
Σύνθεση Ορέστη : Καλφόπουλος, Στεφανίδης, Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Οικονόμου, Βουδούρης (90΄ Αλμπανίδης), Παρασκευάς, Ελευθεριάδης (65΄ Αλεξακούδης Π.), Μεμούρης, Παπαγιαννίδης (105΄ Μπαλλάκης).

Ο σκόρερ του Ορέστη :