Ads 468x60px

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 1 - 1 ΓΙΑ ΤΗΝ 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρά τις κακές γηπεδικές συνθήκες (βαρύς και ανώμαλος ο αγωνιστικός χώρος), οι περίπου 100 φίλαθλοι πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, των δύο ομάδων, να φθάσουν στη νίκη. Ο αγώνας ήταν δυνατός, συναρπαστικός,  μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Από το σκορ αδικείται ο Ορέστης γιατί αφενός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημά του,αφετέρου δε γιατί είχε πολύ καλές ευκαιρίες ώστε να νικήσει με καθαρό σκορ. Η Ένωση προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 44΄ μετά από ωραία ομαδική επιθετική ενέργεια και συνάμα αδράνεια της άμυνας του Ορέστη.
Ο Ορέστης ισοφάρισε στο 49΄ με το Χρύσανθο Μεμούρη με σουτ μέσα από την περιοχή, όταν στριφογύρισε με τη μπάλα χωρίς οι αμυντικοί της Ένωσης να καταφέρουν να τον εξουδετερώσουν.
Ευκαιρίες είχαν και δυο ομάδες αλλά τις περισσότερες ο Ορέστης. Στο 11΄με τον Ανέστη Παπαγιαννίδη, στο 19΄ με το Χρύσανθο Μεμούρη, στο 27΄ με το Νίκο Ελευθεριάδη, στο 28΄ με το Μεμούρη (κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και  άουτ), στο 41΄ με το Χρήστο Πετρόπουλο και στο 57΄, 58΄ και 63΄ με τον Ελευθεριάδη.
Η Ένωση που ήταν πολύ επικίνδυνη στα κόρνερ είχε δοκάρι, μετά από κόρνερ, στο 9΄, στο 59΄ μετά από κόρνερ στην κεφαλιά που ακολούθησε έσωσε το γκολ ο Σάκης Γαβριήλ με πολύ ωραία προσπάθεια και η σωστή τοποθέτηση του ίδιου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων δεν επέτρεψε στην Ένωση να κλέψει το παιχνίδι όταν μπλόκαρε σουτ μετά από κόρνερ.
Ντεμπούτο έκαναν και τρεις από τους νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για όσο αγωνίστηκαν (Παναγιώτης Καστρινός, Ιωσήφ Κυλιτζίδης και Χρήστος Μπετζέκας).
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην της μητέρας του ποδοσφαιριστού μας Θανάση Οικονόμου, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Για το λόγο αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ορέστη αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Τσίκα και Παλαιοπάνη παρά τις γκρίνιες των πάγκων και των φιλάθλων ήταν πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαβριήλ, Στεφανίδης (86΄ Αλεξακούδης Π.), Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Παρασκευάς, Ελευθεριάδης, Βουδούρης (89΄ Μπετζέκας), Μεμούρης, Καστρινός (83΄ Κυλιτζίδης), Παπαγιαννίδης.
Ο σκόρερ :