Ads 468x60px

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΑΛΕΞ 1 - 0

Με ένα γκολ στο 32΄ από τον Νίκο Ελευθεριάδη ο Ορέστης νίκησε την πολύ καλή ομάδα του Άλεξ με 1 - 0. Προηγουμένως στο 4΄ ο Βασίλης Σκερλετίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει με πέναλτι (χέρι αμυντικού) αφού ο τερματοφύλακας του Άλεξ με ωραία εκτίναξη αποσόβησε το γκολ.
Στο Α΄ημίχρονο ο Ορέστης ήταν καλύτερος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά εκτός της φάσης του πέναλτι, του γκολ και μιας καλής ευκαιρίας στο 29΄ πάλι με τον Σκερλετίδη δεν κατάφερε να απειλήσει περισσότερο.
Στο Β΄ ημίχρονο και μετά το 50΄το Άλεξ πήρε τα ηνία του αγώνα, έπαιξε μονότερμα την ομάδα μας, ήταν όμως φλύαρος επιθετικά και παρά τις 2 - 3  ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Παρ' όλ' αυτά με αντεπιθέσεις ο Ορέστης κατάφερε να απειλήσει εκ νέου και εάν στο 56΄ο Χρύσανθος Μεμούρης και στο 2΄ των καθυστερήσεων ο Μιχάλης Νικολαΐδης ήταν εύστοχοι  θα είχε διασφαλιστεί το σκορ.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Τερζόπουλου και Θάνου πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαβριήλ, Στεφανίδης, Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Μπαλλάκης (77΄ Νικολαΐδης), Ελευθεριάδης (89΄ Αλεξακούδης Π.), Βουδούρης, Οικονόμου (67΄ Δοϊτσίδης), Μεμούρης, Σκερλετίδης.

Ο σκόρερ :