Ads 468x60px

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔ/ΧΟ 0 - 2 (0 - 0) ΓΙΑ ΤΗΝ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σαφώς ανώτερο το Διδ/χο (κυρίως στο Β΄ ημίχρονο), νίκησε δίκαια τον Ορέστη μέσα στο Δημοτικό μας Στάδιο με σκορ 2 - 0. Στο Α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν άτεχνο και νευρικό με αποτέλεσμα οι φάσεις στις περιοχές να βγούν με το σταγονόμετρο. Ο Ορέστης στο 6΄ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γιώργου Παρασκευά και απόκρουση του τερματοφύλακα του Διδ/χου, ενώ στο 17΄ η ευκαιρία ήταν για το Διδ/χο όταν επιθετικός του αστόχησε (άουτ) από πλεονεκτική θέση.
Στο Β΄ ημίχρονο φάνηκε η ανωτερότητα του Διδ/χου. Κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και συχνά πυκνά έβγαινε απειλητικά προς της εστία του  Σάκη Γαβριήλ χωρίς όμως καθαρή ευκαιρία. Παρ' όλα αυτά ο Ορέστης στο 57΄με τον Γιώργο Παρασκευά έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Χρήστου Γιαννόπουλου ο Γιώργος Θεμελάκης και αφού η μπάλα αλλαξε πορεία μετά από παρέμβαση του Ηλία Στεφανίδη  έγραψε το 0 - 1. Η πίεση  του Διδ/χου συνεχίστηκε και στο 67΄ μετά απο μακρινό αράουτ και αδυναμία των αμυντικών μας να απομακρύνουν την μπάλα ο Δημήτρης Δαρβούδης σημείωσε το  0 - 2.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ορέστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να μειώσει  το σκορ ενώ το Διδ/χο  παρά τις ευκαιρίες που είχε απέτυχε να το αυξήσει.
Στο 43΄ του αγώνα σε σύγκρουσή του με τον Χρήστο Πετρόπουλο (είδε και την κίτρινη κάρτα) τραυματίστηκε ο ποδ/στής του Διδ/χου Δημήτρης Ιντζές και αναγκαστικά αντικαταστάθηκε.
Η διαιτησία των κ.κ. Κυριαζίδη, Τερζόπουλου και Θάνου γενικά ήταν καλή. Τα όποια μικρολάθη (κατα την άποψη μας κυρίως εις βάρος του Ορέστη) δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.
Σύνθεση Ορέστη : Γαβριήλ, Στεφανίδης, Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Μεμούρης, Ελευθεριάδης, Οικονόμου, Βουδούρης (69΄ Μπακιρτζής), Παρασκευάς, Σκερλετίδης (52΄ Μπαλλάκης).