Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3 - 1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παρά την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες της καλοστημένης Δόξας δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα από τον Ορέστη και συνεπώς τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού.
Στο Α΄ ημίχρονο την κάκιστη εμφάνιση του Ορέστη μετρίασε το πολύ όμορφο γκολ του Θέμη Μπαλλάκη στο 20΄  (με ανάποδο γυριστό σουτ) και δυο πολύ καλές ευκαιρίες.
Από την πλευρά της η Δόξα αν και κατώτερης κατηγορίας "κοίταξε τον Ορέστη στα μάτια" και έχει να αντιπαραθέσει  το πολύ καλό της στήσιμο, το συνεχές τρέξιμο, το πάθος και επίσης ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 28΄. Μια - δυο φορές θα μπορούσε να απειλήσει εκ νέου την εστία του Γιώργου Καλφόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν προς το φυσιολογικό, ο Ορέστης κυριάρχησε πλήρως, έκλεισε τη Δόξα στην περιοχή της αλλά παρά την καταιγιστική υπεροχή του και τις πολλές ευκαιρίες δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, γεγονός που τελικά συνέβη στο τελευταίο 15λεπτο. Εκτελεστής ο ίδιος. Ο Κώστας Μπακιρτζής  στο 77΄ με πλασέ και στο 84΄ με κεφαλιά (μετά από χοντρό αμυντικό λάθος) έγραψε το 3 - 1. Προηγουμένως στο 60΄ ακυρώθηκε λανθασμένα (έχουμε άμεση αντίληψη) γκολ του ιδίου ως οφσάϊτ.  Στο 80΄επίσης ακυρώθηκε πάλι ως οφσάϊτ γκολ του Βασίλη Σκερλετίδη (σωστά αυτή τη φορά). Στο 72΄ μετά από σουτ επιθετικού του Ορέστη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.
Η διαιτησία του κ. Δαλή καλή.
Ο Ορέστης αγωνίστηκε με τους : Καλφόπουλο, Αλεξακούδη Π., Σαραγλίδη, Ζαχαρνούδη, Πετρόπουλο, Αλμπανίδη (49΄ Μεμούρη), Δοϊτσίδη (59΄ Βουδούρη), Νικολαΐδη (49΄ Σκερλετίδη), Μπακιρτζή, Μπαλλάκη και Παπαγιαννίδη.

Οι σκόρερ του Ορέστη :