Ads 468x60px

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - Α.Ο. ΜΑΪΣΤΡΟΥ 2 - 1

Για την 8η αγωνιστική, ο Ορέστης πήρε μια δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη από τον Α.Ο.Μ. με σκορ 2 - 1. Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο δυνατός νοτιάς σε όλη τη διάρκειά του, που δεν άφησε τις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις τυχόν αρετές τους, με αποτέλεσμα οι λίγοι θεατές (μπράβο στα παιδιά από τη Μαΐστρο, που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν την ομάδα τους) να μη δουν καλό ποδόσφαιρο αλλά λόγω του αέρα βεβιασμένες και λαθεμένες προσπάθειες.
Σε γενικές γραμμές ο Ορέστης ήταν καλύτερος και εαν ευστοχούσε σε δυο τουλάχιστον τρανταχτές ευκαιρίες θα είχε εξασφαλίσει τη νίκη πιο άνετα. Η Μαΐστρος πέρα από την πίεση που άσκησε λόγω του αέρα στο Β΄ ημίχρονο, την καλή της ευκαιρία την έχασε στο 90+  όταν ο Σάκης Γαβριήλ μπλόκαρε με ωραία προσπάθεια, έξυπνη κεφαλιά του Γιάννη Μαλασίδη, αποσοβώντας την ισοφάριση.
Οι πολύ καλές ευκαιρίες του Ορέστη σημειώθηκαν  στο  14΄ με το Χρύσανθο Μεμούρη, στο 33΄ (διπλή με  Θέμη Μπαλλάκη και Γιώργο Παρασκευά), στο 50΄ με το Βασίλη Σκερλετίδη (αστόχησε εξ επαφής) και στο 88΄ με τον Κώστα Μπακιρτζή να μην προλαβαίνει παράλληλη σέντρα του Νίκου Ελευθεριάδη).
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν  αθλητικώτατα σε τόσο δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Ευτυχώς υπήρξε μόνο ένας τραυματισμός αυτός του Τόλη Σαραγλίδη, που του ευχόμαστε να μην είναι σοβαρός και γρήγορα ξανά στο γήπεδο.
Τα γκολ σημειώθηκαν : στο 15΄ (1 - 0) από τον Βασίλη Σκερλετίδη, μετά από λάθος της άμυνας λόγω του αέρα, όταν βγήκε τετ α τετ και πλάσσαρε επιτυχώς, στο 48΄ (2 - 0) από το Χρύσανθο Μεμούρη  όταν έσπρωξε τη μπάλα στο τέρμα μετά από ωραία προσπάθεια του Θέμη Μπαλλάκη και στο 70΄με πολύ ωραία απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έγινε το 2 - 1.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Τσίκα και Νάνου πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαβριήλ, Στεφανίδης, Σαραγλίδης (42΄ λ. τρ. Γιόντης), Πετρόπουλος, Οικονόμου, Παρασκευάς, Ελευθεριάδης, Βουδούρης, Μεμούρης, Μπαλλάκης (89΄ Παπαγιαννίδης), Σκερλετίδης (75΄ Μπακιρτζής).
Οι σκόρερ :