Ads 468x60px

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΡΕΣΤΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ

Την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ., με πρωτοβουλία  του τεχνικού υπευθύνου των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ορέστη κ. Σωτηρούδη Κων/νου, πραγματοποιήθηκε, στο παλιό κλειστό γήπεδο της Ορεστιάδος,  συνάντηση της Ακαδημίας με τους γονείς των παιδιών.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ορέστη, κ. Αλεξακούδης  Βάιος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημητριάδης Αλέξης, ο διοικητικός υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Αλεξακούδης Αντώνιος, αρκετά μέλη της Διοίκησης, οι προπονητές, αρκετοί γονείς ( πάνω από 60 ), μαζί με τα παιδιά τους, καθώς και ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Ορεστιάδος, κ. Μαυρίδης Βασίλειος, ο οποίος έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό.
Σύντομη ενημέρωση έκανε επίσης και ο καρδιολόγος κ. Παπαμεντζελόπουλος Σπύρος  για τον πληρέστερο καρδιολογικό έλεγχο των μικρών ποδοσφαιριστών.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των γονέων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Μοιράστηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας της Ακαδημίας καθώς και ένα CD με την ιστορία του Ορέστη.
Ενημερώθηκαν οι γονείς για τη φιλοσοφία της Ακαδημίας, για τον τρόπο λειτουργίας της, καθώς και για τις υποχρεώσεις τους, τα δικαιώματα τους καθώς και για  τις υποχρεώσεις των παιδιών τους  – ποδοσφαιριστών.
Ανταλλάχθηκαν απόψεις, έγιναν ερωτήσεις, προτάσεις, λύθηκαν απορίες και τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των  γονέων, των προπονητών και  της Διοίκησης,  για το καλό των παιδιών και της Ακαδημίας.
Η συνάντηση τελείωσε στις 12: 30.
Η πρωτοβουλία της συνάντησης αυτής είναι αξιέπαινη και ίσως είναι χρήσιμο  να επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, έχοντας ενημερωτικό χαρακτήρα ώστε  η λειτουργία της Ακαδημίας να είναι απρόσκοπτη, ομαλή και εποικοδομητική προς όφελος όλων των εμπλεκομένων σ’ αυτήν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πραγματοποίησης αυτής της συνάντησης.
Πληροφορίες για τη λειτουργία της Ακαδημίας παρέχονται στο τηλέφωνο του Συλλόγου :

25520 81909