Ads 468x60px

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ 3 - 0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με 2 γκολ του Κώστα Μπακιρτζή (17΄ με σουτ, 52΄ με πλασέ) και 1 του Γιώργου Παπαδόπουλου (70΄ με πλασέ) ο Ορέστης παρουσία αρκετών φιλάθλων, ξεπέρασε το εμπόδιο της Π.Α.Ε. Πενταλόφου με το διαμορφωθέν σκορ 3 - 0 και στην επόμενη φάση, το ερχόμενο Σάββατο 27/9/2014 θα αντιμετωπίσει και πάλι στην έδρα του τη Δόξα Ελληνοχωρίου που πέρασε από τα Αμπελάκια με νίκη στην παράταση 5 - 2 (κανονικός αγώνας  2 - 2).
Στο σημερινό παιχνίδι ο Ορέστης κατά διαστήματα ήταν καλός και κατά διαστήματα φλύαρος. Η υπεροχή του ήταν καθολική αλλά πέραν των γκολ είχε μόνο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.
Ο Πεντάλοφος, ένα καλογυμνασμένο σύνολο,  παρά το ότι αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία στάθηκε ικανοποιητικά  -κυρίως βέβαια αμυντικά- . Η μοναδική φορά που απείλησε ήταν στο 30΄ όταν ο Γιώργος Καλφόπουλος με ωραία προσπάθεια εξουδετέρωσε σουτ αντιπάλου αποτρέποντας την ισοφάριση.   Η διαιτησία των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Τοκμακίδη και Τσίκα άριστη.
Στο 50΄πάγωσε το γήπεδο όταν μετά από ένα φάουλ ο Θέμης Μπαλάκης έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι. Αντικαταστάθηκε και μακάρι ο τραυματισμός του να μην αποδειχθεί πολύ σοβαρός. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.
Σύνθεση Ορέστη : Καλφόπουλος, Καπουκράνης (81΄ Ζολώτας), Καδόπουλος, Χριστοφορίδης, Γιόντης, Δήμου, Καραγιάννης, Μπαλάκης (50΄λ. τρ. Χατζημιχάλης), Μπακιρτζής, Παπαζήσης (85΄ Αλεξακούδης), Παπαδόπουλος. 
Οι σκόρερ :