Ads 468x60px

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ 6 - 0

Παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω την συνεχούς βροχόπτωσης και παρά τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων (η Δόξα Ελληνοχωρίου αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία) οι λιγοστοί φίλαθλοι, που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού μας Σταδίου, παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις (κυρίως βέβαια από πλευράς Ορέστη). Στην ομορφιά του παιχνιδιού εκτός της απόδοσης του Ορέστη συνετέλεσε και η αγωνιστικότητα, το φιλότιμο, η διάθεση και η αθλητική συμπεριφορά της φιλοξενούμενης "Δόξας".
Το ματς διανθίστηκε πέρα από τα 6 τέρματα από πλήθος ευκαιριών του Ορέστη για γκολ οι οποίες χάθηκαν  είτε λόγω αστοχίας των επιθετικών είτε λόγω της καταπληκτικής εμφάνισης του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν να αντιπαρατάξουν, δια των λίγων επιθετικών προσπαθειών τους, δύο καλές ευκαιρίες για μείωση του σκορ στο 59΄και στο 69΄.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή, με ικανοποιητική εμφάνιση σ' αυτόν, με τα χρώματα της "Δόξας" του παλαίμαχου άσσου του Ορέστη (1976 - 1978 και 1985 - 1991) αειθαλούς 55χρονου Γιώργου Μποζατζίδη. Τα συγχαρητήριά μας είναι λίγα.
Η διαιτησία των κ.κ. Παπαγεωργίου, Τσομπανίδη, Δαλή χωρίς λάθη.
Τα γκολ σημείωσαν : Ο Θανάσης Οικονόμου στο 41΄ και 70΄, ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο 49΄, ο Κώστας Μπακιρτζής στο 61΄και στο 73΄ και ο Αριστοτέλης Χατζημιχάλης στο 75΄.
Έπαιξαν οι : Οτέμπερης, Ζολώτας (74΄ Σαραγλίδης), Καδόπουλος, Χριστοφορίδης, Γιόντης, Δήμου (74΄ Αλεξακούδης), Καραγιάννης, Χατζημιχάλης, Μπακιρτζής, Οικονόμου, Παπαδόπουλος.

Οι σκόρερ :