Ads 468x60px

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΡΙΖΙΑ 3 - 0

Και μαθηματικά πλέον ο Ορέστης σήμερα  9-2-2014 μετά την 15η αγωνιστική είναι πρωταθλητής στο βόρειο όμιλο της Α΄  Έβρου. Η διαφορά των 10 βαθμών από το  δεύτερο Διδυμότειχο (σκόνταψε με 1 - 1  σήμερα στο Νεοχώρι) δεν καλύπτεται αφού έμειναν μόνο τρεις αγωνιστικές και οποιαδήποτε απώλειά του δεν θα επηρεάσει τη βαθμολογία.
Κατά τ' άλλα παίζοντας συντηρητικά σήμερα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, προκειμένου να κρατήσει δυνάμεις για το σημαντικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης με το Διδ/χο, μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές στο δεύτερο και έτσι να επικρατήσει σχετικά άνετα. Ο δυνατός νοτιάς δεν επέτρεψε στις ομάδες να δείξουν καλύτερο πρόσωπο.
Εκτός των τριών τερμάτων ο Ορέστης είχε και τρία δοκάρια, τα δύο στο ίδιο δυνατό σουτ που επιχειρήθηκε στο 13ο λ.  από το Ρουσσίδη (στην επιστροφή της μπάλας από το δεύτερο δοκάρι σκόραρε ο Λόλακας αλλά ο επόπτης θεωρώντας τον σε θέση οφ σάϊτ το ακύρωσε) ενώ το τρίτο είχε ο Στέρεβ, που μπήκε ως αλλαγή στο β΄ημίχρονο, με σουτ από πλάγια στο 78ο λ.
Τα γκολ σημειώθηκαν στο 51΄ με ωραίο μακρινό σουτ  και στο 72΄ με ιδανικό πλασάρισμα μετά  από ασίστ του Τερζόπουλου από το Λόλακα και στο 89΄ με μακρινό σουτ επίσης από τον Κουτσούκη.
Η διαιτησία του κ. Σκίνδρη καλή. Οι επόπτες σωστοί.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Καραγιάννης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ. (76΄ Κουτσούκης), Δοϊνούδης (81΄ Δημισκίδης), Τερζόπουλος, Σαραντίδης (45΄ Στέρεβ), Λόλακας, Ρουσσίδης.
   
Οι σκόρερ : Γιώργος Λόλακας και Φώτης Κουτσούκης