Ads 468x60px

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 1 - 0

Ένα δυνατό έως σκληρό  παιχνίδι, που συνέθεσε μια άγρια ομορφιά,  είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι πάνω - κάτω 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ορεστιάδας. Το βαθμολογικό του ενδιαφέρον, το πατροπαράδοτο γόητρο ως τοπικό ντέρμπι και η βαθμολογική θέση των δύο Ομάδων, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον για την έκβαση του αγώνα μέχρι τη λήξη του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορέστης είχε την πλήρη υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ντινούδη. Στο χρονικό αυτό διάστημα απείλησε σοβαρά την εστία του Διδ/χου -εκτός του γκολ-  όλο κι όλο δυο φορές, μία με ωραία κεφαλιά του Στέφανου Πετρόπουλου, που έφυγε άουτ και ένα διαγώνιο σουτ του Τζαχίτ Μεμέτογλου που κι αυτό έφυγε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο που η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, χρίστηκαν ήρωες του αγώνα οι δυο τερματοφύλακες. Στην πίεση που άσκησε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου  το Διδ/χο για να ισοφαρίσει,  ο Οτέμπερης είπε τρεις φορές όχι με καταπληκτικές αποκρούσεις  σε μακρινά σουτ ενώ αντίστοιχα ο Ντινούδης είπε όχι σε δύο τετ α τετ  (του Κιολέ και του Μεμέτογλου) ενώ υπήρξε και πληθώρα θετικών εξόδων τους.
Κατά τα άλλα εύκολα κράτησε ο Ορέστης το μηδέν στην άμυνά του παρ' όλο που από το 74΄ λ. έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο του Θεμελάκη.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε  στο 43΄λ. από τον Κόστα Στέρεβ μετά από όμορφο και έξυπνο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα αξιοποιώντας το τετ α τετ στο οποίο βρέθηκε.
Η διαιτησία δικαιολογημένα λόγω της δυσκολίας του αγώνα, είχε κάποια λάθη και για τις δυο ομάδες, τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Θεμελάκης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφανος, Δοϊνούδης (83΄ Λόλακας), Πετρόπουλος Κυρ., Μεμέτογλου (89΄ Δερνεκξής), Στέρεβ, Κιολές (77΄ Καραγιάννης).

Κόστα Στέρεβ  :                      Παν. Οτέμπερης :