Ads 468x60px

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 3 – 0 -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ

  Πιο ουσιαστικός ο Ορέστης, σήμερα 14/1/2024, για την 18η  αγωνιστική νίκησε  σχετικά εύκολα τον ουραγό αλλά μαχητικό  Μεγ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας Ημαθίας . Πολύ  το κρύο  αλλά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων  αγωνίστηκαν φιλότιμα  δίνοντας  τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Ορέστης είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στο   70΄ το δεξί κάθετο δοκάρι, μετά από προσπάθεια του Κώστα  Ανδρεάδη, έσωσε τους φιλοξενούμενους από άλλο ένα τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι  είχαν μια αλλά  μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν τον αγώνα στο 48΄ όταν ο Κώστας Γκιντίδης έδιωξε τη μπάλα από τη γραμμή του τέρματος.

Τα γκολ πέτυχαν  :  Στο 7΄ ο Φίλιππος Σπυρόπουλος μετά  από πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Κώστα Ανδρεάδη, στο 64΄  ο Χρήστος Πεταλωτής με προβολή μετά από κόρνερ του Κώστα Ανδρεάδη και  στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναγιώτης Τηλέγραφος με ατομική προσπάθεια.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Κτίστη, Εμίν Κεχαγιά και Τόσκα.

Σύνθεση Ορέστη :  Μαδένης, Λιάνας, Τσιεγγελίδης,  Γκιντίδης, Πεταλωτής, Λογαράς, Ανδρεάδης (89΄ Άγγος), Οτέμπερης (74΄ Κούρτογλου),  Λαζαρίδης (55΄ Τηλέγραφος), Σταματόπουλος (89΄ Ντουμανάκης), Σπυρόπουλος (74΄ Παπαγιαννίδης).