Ads 468x60px

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ : ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 2

 Παίζοντας συντηρητικά ο Ορέστης , σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, στο Σουφλί με τον τοπικό Έβρο για το θεσμό του Κυπέλλου, τον απέκλεισε για τη συνέχεια  με σκορ 2 - 0.

Παρά τη διαφορά της κατηγορίας και παρά τον αγωνιστικό μονόλογο του Ορέστη,  ο Έβρος στάθηκε πολύ καλά και μάλιστα είχε 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες με αντεπιθέσεις, για να σκοράρει.  Ο Ορέστης απ΄την πλευρά του είχε κι αυτός πολλές και καλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά τα τέρματά του τα σημείωσε στο Β΄ ημίχρονο.

Το πρώτο στο  53΄  με τον Παύλο Λογαρά με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και το δεύτερο  στο 73΄ με τον Δημήτρη Πασχαλίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ και  κεφαλιά του Κώστα Γκιντίδη στο δοκάρι. 

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην   του αείμνηστου Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν, ποδοσφαιριστής  του Έβρου Σουφλίου !!!!

Η διαιτησία των κ.κ. Κωστούλα, Κώνογλου και Παλαιοπάνη πολύ καλή.

Σύνθεση Ορέστη : Ναθαναηλίδης, Θάνος, Δημητριάδης (46΄ Τσιεγγελίδης), Κουντούρης (77΄ Πεταλωτής), Γκιντίδης, Λογαράς, Αντωνόπουλος (64΄ Σπυρόπουλος), Παπαγιαννίδης (46΄Ανδρεάδης), Πασχαλίδης, Κούρτογλου, Τηλέγραφος (46΄ Άγγος).