Ads 468x60px

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ – Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ 2 – 2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΕΠΟΜΕΝΗ

 

Τελευταία  αγωνιστική του πρώτου γύρου, του πρωταθλήματος σήμερα, Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ο Ορέστης αντιμετώπισε στην έδρα του της ομάδα της Χανιώτης.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες καθώς η βροχή και ο αέρας δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα μας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει το θετικό τελικά αποτέλεσμα,  όπως εξελίχθηκε το ματς.

Πολύ καλή η ομάδα της Χανιώτης. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κατά το δυνατόν βέβαια, δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία μας.

Από την πλευρά της και η ομάδα μας κατά διαστήματα πίεσε και είχε μερικές σημαντικές ευκαιρίες.

Τα γκολ πέτυχαν οι Παύλος Σταματόπουλος  με πέναλτι, που κέρδισε ο Νίκος Αντωνόπουλος με ανατροπή του εντός περιοχής, στο 30΄ και με προβολή μετά από φάση διαρκείας και δοκάρι, ο Θωμάς Θεμελής στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ομάδα της Χανιώτης είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ωραίο σουτ έξω απ΄την περιοχή και είχε προηγηθεί  στο 47΄ με ατομική προσπάθεια επιθετικού.

Η διαιτησία των κ.κ. Λάπατα, Παπαδόπουλου και κας Σιώνη  καλή.

Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτόυ σιγή εις μνήμην του αείμνηστου πλέον  παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ορέστη, Χρήστου Γακίδη, ο οποίος απεβίωσε χθες. στις 6/1/2024.

Σύνθεση του Ορέστη :  Μαδένης, Λιάνας (73΄ Τηλέγραφος), Τσιεγγελίδης, Γκιντίδης, Ασπιώτης, Λογαράς, Ανδρεάδης (73΄ Λαζαρίδης), Άγγος (55΄ Θεμελής), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Αντωνόπουλος (λ.τρ. 37΄ Οτέμπερης).