Ads 468x60px

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ. ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΔ/ΧΟ 2 - 0.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος ο Ορέστης και μαθηματικά στέφεται πρωταθλητής και ανέρχεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, αφού ο μεν Ιπποκράτης που είναι 2ος με δύο βαθμούς διαφορά, έχει τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει το ρεπό του, η δε Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, που είναι στην 3η θέση έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Ορέστη.
Κατά τ' άλλα στο σημερινό αγώνα ένας πολύ καλός Ορέστης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα νίκησε δίκαια τη σκληροτράχηλη Α.Ε.Δ. με σκορ 2 - 0.  Πάντως το Διδ/χο μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και λίγο έλειψε να προηγηθεί αφού στα πρώτα λεπτά είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις του, τις οποίες απεσόβησε ο πολύ καλός Κώστας Γαλλής. Στη συνέχεια ο Ορέστης πήρε απόλυτα τον έλεγχο του παιχνιδιού, προηγήθηκε με κεφαλιά του Ερρίκου Μπακογιάννη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 41΄, διπλασίασε τα τέρματά του στο 67΄ με σουτ του Αντώνη Βλάχου, μέσα από την περιοχή μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Κώστα Ανδρεάδη και έχασε πολλές άλλες κλασικές ευκαιρίες, απ' αυτές που "δεν χάνονται" για να αυξήσει το σκορ.
Αρνητικό στοιχείο του αγώνα  ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Βασιλόπουλου και Διαμαντή πολύ καλή. Δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει και όπου χρειάστηκε έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας ώστε αυτό να κρατηθεί σε αθλητικά πλαίσια.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Τσουκάρης, Πετρόπουλος Χρ., Κοτζά, Πετρόπουλος Στέφ., Δαρβούδης (87΄ Ντουμανάκης), Ανδρεάδης (74΄ Πετρόπουλος Κυρ.), Βλάχος (78΄ Αλεξιάδης), Νάκου, Μπακογιάννης (61΄ Ελευθεριάδης),

Οι σκόρερ :