Ads 468x60px

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1 - 1 ΓΙΑ ΤΗΝ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδό μας. Ο Ιπποκράτης μια καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε μεγάλο χρονικό διάστημα, δυσκόλεψε τον Ορέστη, να πάρει τη νίκη, που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα για τον τίτλο, χωρίς όμως να απειλήσει  σημαντικά και χωρίς να έχει καμμιά ευκαιρία πέραν του γκολ.  Μπήκε δυνατά στον αγώνα,  πίεσε και προηγήθηκε στο 12΄. Από κει και μετά η ομάδα μας βρήκε τα πατήματά της, πήρε τον έλεγχο, έπαιξε όμορφα κατά διαστήματα,  ισοφάρισε στο 16΄ με σκαστή κεφαλιά του Αντώνη Βλάχου και δημιούργησε 7 κλασικές ευκαιρίες ( τετ α τετ   από τα οποία τα 5 εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας ενώ τα δύο κατέληξαν άουτ), με τους Βλάχο (3), Αβογιάν (1), Ανδρεάδη (1), Δαρβούδη (2).
Φυσικά για την απώλεια αυτών των τερμάτων δεν ευθύνεται μόνο ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η ομάδα του. Ευτυχώς που δεν στοίχισαν περισσότερο στον Ορέστη.
Μετά την ισοπαλία αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ίδια κατάσταση. Οι προσεχείς δύο αγωνιστικές παραμένουν κρίσιμες για την έκβαση του πρωταθλήματος.
Η διαιτησία των  κ.κ. Παπά, Διαμαντή και Τερζόπουλου ήταν αρκετά καλή, παρά τη δυσκολία του αγώνα. Πάντως  στο 9΄ ο διαιτητής δίστασε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Ερρίκου Μπακογιάννη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Τσουκάρης, Πετρόπουλος Χρ., Κοτζά, Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης (81΄ Πετρόπουλος Κυρ.), Αβογιάν (λ. τρ. 44΄ Νάκου), Βλάχος (89΄ Αλεξιάδης), Ανδρεάδης, Ελευθεριάδης (63΄ Δαρβούδης).
Ο  σκόρερ :