Ads 468x60px

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ (0 - 1) ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ

Η εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα του Σουφλίου και η εντυπωσιακή απώλεια ευκαιριών από τους επιθετικούς του Ορέστη (όπως σε κάθε αγώνα άλλωστε), συνετέλεσαν  στο να σπάσει το αήττητο της έδρας του στο φετινό πρωτάθλημα και ΄Έβρος Σουφλίου να φύγει νικητής. Ο  Έβρος είχε κάποια διαστήματα κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα. Ο Ορέστης είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να
αξιοποιήσει τις πάμπολλες ευκαιρίες που του δόθηκαν με αποτέλεσμα ούτε να προηγηθεί αλλά και ούτε να μπορέσει να ισοφαρίσει το γκολ του Σουφλίου. Σ΄αυτό συνετέλεσε και το οριζόντιο  δοκάρι της εστίας του Σουφλίου στο Α΄ημίχρονο, το οποίο δυο φορές σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα (7΄ και 37΄ ). Ο Έβρος εκτός από την εκτέλεση μερικών κόρνερ, τα οποία δημιουργούσαν μια προσωρινή σύγχιση είχε και μία άλλη καλή ευκαιρία την οποία εξουδετέρωσε Κώστας Γαλλής. Την επίτευξη του γκολ δεν τη θεωρούμε ευκαιρία γιατί ήταν μια μακρινή ψιλοκρεμαστή σέντρα μετά από εκτέλεση φάουλ, με την οποία και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα οδηγήθηκε απρόσμενα κατ' ευθείαν στο δεξιό γάμα της εστίας του Κώστα Γαλλή στο 62΄.  Η ήττα παρά την πικρία που δημιούργησε, ήταν βαθμολογικά ανώδυνη και δεν επηρέασε καθόλου τη διάθεση Ποδοσφαιριστών, Διοίκησης και Φιλάθλων (παραβρέθηκαν καμιά τριακοσαριά) για την φιέστα της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, που ακολούθησε, με μουσική, φαγητό, τραγούδι και σαμπάνιες. Τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές απένειμαν Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Έβρου καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου, ενώ το Κύπελλο στον αρχηγό του Ορέστη, Στέφανο Πετρόπουλο παρέδωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Έβρου κ. Παντ. Χατζημαρινάκης.
Η διαιτησία των κ.κ. Παππά, Τερζόπουλου και Καλαϊτζίδη πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη  : Γαλλής, Τσουκάρης, Αλεξιάδης (λ. τρ. 20΄  Δαρβούδης), Κοτζά, Ελευθεριάδης, Πετρόπουλος Στέφ., Ντουμανάκης (λ. τρ. 22΄), Νάκου (72΄ Πετρόπουλος Κυρ.), Βλάχος, Ανδρεάδης και Μπακογιάννης.