Ads 468x60px

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παρά το ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ορέστης ήταν καλύτερος έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, εν τούτοις δεν κατάφερε να νικήσει με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί από τον τελικό του Κυπέλλου. Ειδικά στο Α΄ ημίχρονο, έχοντας και τον αέρα με το μέρος του έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Έβρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα πέρα από την ισοφάριση στο 34΄ από τον Δημήτρη Ιντζέ μετά από παλικαρίσια και όμορφη ατομική  προσπάθεια. Ο Έβρος κυριολεκτικά δυο φορές ήρθε προς την περιοχή του Ορέστη, στο 2΄όταν και έκανε το 1 - 0 μετά από άτυχη κόντρα της μπάλας σε αμυντικό μας και μία φορά στο 45΄ μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο Β'  ημίχρονο με τον αέρα στο πλευρό του ο Έβρος ισορρόπησε το παιχνίδι και έτσι αυτό ήταν μοιρασμένο. Σε μια περίεργη φάση στο 50΄ που ποδοσφαιριστής του Σουφλίου βρέθηκε στο έδαφος ενώ η μπάλα έβγαινε πλάγια έξω από την περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, με το οποίο στο 51΄έγινε το 2-1. Υπήρξαν χλιαρές διαμαρτυρίες από πλευράς Ορέστη χωρίς φυσικά ο διαιτητής να αλλάξει την απόφασή του. Εμείς πάντως από την κερκίδα δεν είδαμε καμιά παράβαση. Εκτός των γκολ υπήρξαν άλλες τέσσερις καλές ευκαιρίες για τέρμα, δύο για κάθε ομάδα. Από τον Ορέστη μία πριν το 2 - 1, όπου θα μπορούσε να γίνει το 1 - 2, και μία μετά όπου θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Και στις δυο περιπτώσεις ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις.Εκ μέρους του Σουφλίου υπήρξαν δύο ευκαιρίες προς το τέλος, μετά από αντεπιθέσεις για να αυξήσει το σκορ, αλλά τα πλασέ που επιχειρήθηκαν κατέληξαν άουτ.
Από πλευράς διαιτησίας οι δύο επόπτες (Δαλής και Τσίκας) ήταν αλάνθαστοι. Ο διαιτητής (Σιδηρόπουλος) ενώ στο Α΄ημίχρονο ήταν άριστος στο Β΄έπαιξε έδρα.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Ελευθεριάδης (77΄ Αλεξιάδης), Κοτζά, Δερνεκξής (48΄ λ. τρ. Πετρόπουλος Χρ.), Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης (83΄ Τσουκάρης), Ανδρεάδης, Νόβι (63΄ Δαρβούδης), Αβογιάν, Ιντζές. 
Ο αγώνας είχε και την εξής ιδιομορφία :  Έπαιζαν  το Σουφλί με την Ορεστιάδα και όμως και οι δυο σκόρερ ήταν εκ Διδ/χου (Γιαννόπουλος και Ιντζές)